Sisältöön
tampereen yliopisto: tampereen yliopiston normaalikoulu: yläkoulu:
Tampereen normaalikouluTampereen yliopistoTampereen normaalikoulu

Kuoro

Kuoro harjoittelee tiistaisin klo 15:10-16.05 luokassa C1.

OSKARI on perustettu syyskuussa 1992 Tampereen normaalikoulun edustuskuoroksi. Nimensä sai OSKARI nimikilpailusta, jonka voitti musiikkiluokkalainen Sanna Mallén. OSKARI on hengeltään Nekalan Lapsikuoron perinteen jatkaja. Perinteesä on myös yhteys kuoron nimeen, sillä Nekalan Lapsikuoron tunnetuin laulu aikanaan oli juuri Oskar Merikannon Kesäillan valssi.  

OSKARILLA on hallitus, johon kuuluvat puheenjohtajan ja sihteerin lisäksi kuoronjohtaja, varajohtajat ja säestäjät, sopraanojen, alttojen ja baritonien ääniviskaalit, nuotistonhoitajat, rahastonhoitaja sekä kuoromestari. Kuoronjohtaja toimii musiikkilautakunnan puheenjohtajana  ja jäseninä ovat eri luokka-asteilta valitut kuorolaiset.
 
Kuoron vanhemmat ovat järjestäytyneet yhdistykseksi, jonka nimi on Tampereen normaalikoulun musiikin tuki ry, tukemaan koko koulun musiikkitoimintaa ja -harrastusta.
 
Kuoron kunniajäsenet ovat Jussi Kauranen, Tamás Szuhánszki (Unkari, Miskolc), Matti Hannula, David Prescott ja Maija Koskenalusta.

Tavoitteista totta!

Kuoron tavoitteena on monipuolinen kuoroilmaisu, jossa yhdistyvät laulun puhtaus, esityksen ilmeikkyys ja laulamisen ilo. OSKARISSA pyritään huolehtimaan siitä, että jokainen kuorolainen oppii luonnollista ja tervettä äänenkäyttöä.
 
Tavoitteena on myös tutustua monipuolisesti eri aikakausien musiikkiin ja musiikkityyleihin ja siksi ohjelmistossa on sekä vanhojen mestareiden lauluja että modernia musiikkia. OSKARISSA opetellaan niitä kuorolaisen perustaitoja, joita voi edelleen kehittää myöhemmin muissa kuoroissa. Ja jos OSKARISSA syntyy rakkaus kuorolauluun, voidaan sanoa, että kuoro on yllin kyllin täyttänyt sille asetetut odotukset.
 
OSKARISSA on mahdollista harjoitella yhdessä, opetella päättämään asioista ja hoitaa sekä vastuullisia korporatiivisia että musiikillisia tehtäviä. Ja kaikki tämä tapahtuu niin, että eri ikäiset toimivat yhdessä. Kannattaa lisäksi muistaa, että monet ystävyyssuhteet alkavat ja syvenevät kuoron piirissä.
 
Norssi, joka on Tampereen yliopiston alainen UNESCO-koulu, on valinnut painopiste-alueekseen kansainvälisyyden. Koulun ja oppilaiden kannalta luonteva tapa edistää kansainvälisyyttä on tehdä yhteistyötä Norssin ystävyyskoulujen kanssa sekä konsertoida eri puolilla Eurooppaa. Koulun nuorisokuoron toiminta on luonteva osa Norssin kansainvälisyyskasvatuksen kokonaisuutta. 

 

Yhteystiedot:
Kuoronjohtajat Olli-Taavetti Kankkunen ja Aki Tulikari
Olli-Taavetti.Kankkunen@uta.fi 050-541 5471, aki.tulikari@uta.fi 
Tampereen yliopisto, Tampereen yliopiston normaalikoulu
Kuokkamaantie 16, 33800 Tampere
Ylläpito: tampereen.normaalikoulu@uta.fi
Muutettu: 12.9.2015 15.04 Muokkaa

Tampereen yliopisto

Tampereen yliopisto
03 355 111
kirjaamo@uta.fi


KARVI-auditoitu HR Excellence in Research

YLIOPISTO
Tutkimus
Opiskelijaksi
Opiskelu
Ajankohtaista
Yhteistyö ja palvelut
Yliopisto

AJANKOHTAISTA
Aikalainen
Avoimet työpaikat
Rehtoriblogi
Tampere3

PALVELUT
Aktuaarinkanslia
Avoin yliopisto
Hallinto
Kansainvälisen koulutuksen keskus
Kielikeskus
Kielipalvelut
Kirjaamo
Kirjasto
Liikuntapalvelut
Viestintä
Tietohallinto
Tutkimuspalvelut
Täydennyskoulutus
Tietoarkisto
» lisää palveluita

OPISKELU
Opetusohjelma
Opinto-oppaat
Opiskelijan työpöytä

SÄHKÖISET PALVELUT
Andor-hakupalvelu
Andor - uusi lainasi
Intra
Moodle (learning2)
NettiOpsu / NettiRekka
NettiKatti
Sähköinen tenttipalvelu
TamPub
Office 365 webmail
Utaposti webmail
Wentti