Ajankohtaista yliopistoon hakemisessa

10.4.2018 Psykologian tutkinto-ohjelman valintakoeaineisto julkaistu

Psykologian tutkinto-ohjelman valintakoeaineisto on julkaistu Helsingin yliopiston verkkosivuilla.

3.4.2018 Yhteiskuntatutkimuksen tutkinto-ohjelman valintakoeaineisto julkaistu

Yhteiskuntatutkimuksen tutkinto-ohjelman valintakokeeseen luettava aineisto on julkaistu osoitteessa sites.uta.fi/valintakoe/ykt-2018/.

29.3.2018 Informaatiotutkimuksen ja interaktiivisen median tutkinto-ohjelman valintakoeaineisto julkaistu

Informaatiotutkimuksen ja interaktiivisen median tutkinto-ohjelman valintakokeeseen luettava aineisto on julkaistu osoitteessa sites.uta.fi/valintakoe/iti-2018/.

27.3.2018 Journalistiikan ja viestinnän tutkinto-ohjelman valintakoeaineisto julkaistu

Journalistiikan ja viestinnän tutkinto-ohjelman valintakokeeseen luettava aineisto on julkaistu osoitteessa sites.uta.fi/valintakoe/jov-2018/.

28.2.2018 Hallintotieteiden tutkinto-ohjelman valintakoeteos julkaistu

Hallintotieteiden tutkinto-ohjelman valintakoeteos on julkaistu sähköisessä muodossa hallintotieteet.fi -sivustolla.

26.2.2018 Pohjoismaisten kielten tutkinto-ohjelman valintakoemateriaali julkaistu

Tieto pohjoismaisten kielten tutkinto-ohjelman valintakokeen kirjatestiin luettavasta materiaalista on julkaistu ja löytyy tutkinto-ohjelman valintaperusteista.