Ajankohtaista yliopistoon hakemisessa

7.5. Valintakokeet käynnissä

Tampereen yliopiston kevään 2018 valintakokeet ovat käynnistyneet. Viimeiset valintakokeet pidetään kesäkuun alussa. Kirjallisiin kokeisiin ei lähetetä erillistä kutsua, vaan niihin voivat osallistua kaikki kyseiseen hakukohteeseen yhteishaussa hakeneet.

Tiedot valintakokeiden salijaosta löydät viimeistään koetta edeltävänä päivänä sivulta Salijaot valintakokeissa. Katso myös yleiset ohjeet valintakokeisiin osallistumisesta.

30.4. Aineenopettajan pedagogisten opintojen soveltuvuuskokeiden aikataulut julkaistu

Aineenopettajan pedagogisten opintojen 1+ -vaiheen ja toisen vaiheen valinnan soveltuvuuskokeiden tiedot löytyvät sivulta Aineenopettajan pedagogisten opintojen soveltuvuuskokeet.

10.4.2018 Psykologian tutkinto-ohjelman valintakoeaineisto julkaistu

Psykologian tutkinto-ohjelman valintakoeaineisto on julkaistu Helsingin yliopiston verkkosivuilla.

3.4.2018 Yhteiskuntatutkimuksen tutkinto-ohjelman valintakoeaineisto julkaistu

Yhteiskuntatutkimuksen tutkinto-ohjelman valintakokeeseen luettava aineisto on julkaistu osoitteessa sites.uta.fi/valintakoe/ykt-2018/.

29.3.2018 Informaatiotutkimuksen ja interaktiivisen median tutkinto-ohjelman valintakoeaineisto julkaistu

Informaatiotutkimuksen ja interaktiivisen median tutkinto-ohjelman valintakokeeseen luettava aineisto on julkaistu osoitteessa sites.uta.fi/valintakoe/iti-2018/.

27.3.2018 Journalistiikan ja viestinnän tutkinto-ohjelman valintakoeaineisto julkaistu

Journalistiikan ja viestinnän tutkinto-ohjelman valintakokeeseen luettava aineisto on julkaistu osoitteessa sites.uta.fi/valintakoe/jov-2018/.

28.2.2018 Hallintotieteiden tutkinto-ohjelman valintakoeteos julkaistu

Hallintotieteiden tutkinto-ohjelman valintakoeteos on julkaistu sähköisessä muodossa hallintotieteet.fi -sivustolla.

26.2.2018 Pohjoismaisten kielten tutkinto-ohjelman valintakoemateriaali julkaistu

Tieto pohjoismaisten kielten tutkinto-ohjelman valintakokeen kirjatestiin luettavasta materiaalista on julkaistu ja löytyy tutkinto-ohjelman valintaperusteista.