Ajankohtaista yliopistoon hakemisessa

28.6.2018 Kaikkien valintojen tulokset julkaistu

Korkeakoulujen kevään 2018 yhteishaun tulokset on julkaistu. Hakijat näkevät oman tilanteensa Oma Opintopolku -palvelusta. Perjantaista 29.6. alkaen Opintopolusta lähtee kaikille yhteishaussa hakeneille sähköinen tuloskirje, josta näkee omat valintapisteensä sekä pisterajat. Tampereen yliopisto lähettää lisäksi kaikille hyväksytyille postitse uuden opiskelijan paketin heinäkuun ensimmäisen puoliskon aikana.

Myös Tampereen yliopiston siirtohaun tulokset on julkaistu. Sekä hyväksytyille että ei-hyväksytyille on ilmoitettu sähköpostitse.

Ks. Tampereen yliopiston uutinen opiskelijavalinnan tuloksista sekä ohjeet opiskelupaikan vastaanottamisesta. Hyväksyttyjen on otettava opiskelupaikka vastaan 10.7.2018 klo 15:00 mennessä.

Tarkempiin piste- ja varasijatiedusteluihin sekä paikan vastaanottamiseen liittyviin kysymyksiin vastaa Tampereen yliopiston hakijapalvelut, hakijapalvelut@uta.fi, 050 318 7387 (ark. klo 9-15 12.7. asti, jonka jälkeen ark. 10-12).