Sisältöön
tampereen yliopisto: opiskelijaksi yliopistoon: valintakokeet:
OpiskelijaksiTampereen yliopistoOpiskelijaksi
UTA intranetEtusivuTutkimusOpiskelijaksiOpiskeluAjankohtaistaYhteistyö ja palvelutYliopisto

Tulosten julkistaminen

Opiskelijavalinnan tulosten julkaisupäivät löytyvät Hakuajat-taulukosta. Valinnoista tiedotetaan kaikkia hakeneita. Omat valintatuloksensa hakija näkee myös Opintopolku.fi -sivuston Oma opintopolku -palvelussa. 

Korkeakoulujen sähköisessä yhteishaussa hakukohteiden tuloksia viedään Opintopolkuun ns. sijoitteluun eri aikoihin. Omien hakukohteidensa tilannetta hakija voi seurata Opintopolun Oma opintopolku -palvelusta. Koska hakijalle tarjotaan paikkaa vain hänen korkeimmalle priorisoimastaan koulutuksesta, johon hänen pisteensä riittävät, valinnan tulos ei ole lopullinen ennen kuin kaikkien hakukohteiden tulokset on viety palveluun tai hakija on hyväksytty korkeimpaan mahdolliseen hakutoiveeseensa. Kaikkien hakukohteiden tulokset viedään Opintopolkuun viimeistään 30.6.2017, jonka jälkeen hakijalle tiedotetaan valinnan tuloksista.

Varasijat

Hakija voi tarkistaa oman varasijatietonsa Oma opintopolku -palvelusta osoitteessa opintopolku.fi. Varasijoilla ovat hakijat, joiden koesuoritusta tai kokeen osasuoritusta ei ole erikseen hylätty.  Joissakin hakukohteissa varasijoille asetettavien hakijoiden määrää voi kuitenkin olla rajoitettu. Pelkkään ylempään korkeakoulututkintoon johtavissa koulutuksissa (maisterikoulutukset ja -ohjelmat) varasijoja ei pääsääntöisesti ole. Oman varasijatietonsa voi tarkistaa myös Tampereen yliopiston hakijapalveluista puh. 050 318 7387, hakijapalvelut@uta.fi valintojen tulosten julkistamisen jälkeen.

Huomaathan, että mikäli olet tullut hyväksytyksi yhteishaussa johonkin hakutoiveeseesi, voit olla varasijalla vain tätä ylempiin hakutoiveisiin. Opintopolun valintasijoittelu päättyy 14.8.2017, jolloin hakukohteiden täyttäminen päättyy ja kaikki varasijat perutaan automaattisesti. Varasijat perutaan myös, mikäli hakukohteen kaikki opiskelupaikat on otettu sitovasti vastaan.

Oikaisumenettely

Kirjallinen oikaisupyyntö opiskelijavalinnassa mahdollisesti tapahtuneesta virheestä on jätettävä 14 päivän kuluessa valinnan tulosten ilmoitetusta julkaisupäivästä lukien. Katso tarkemmat tiedot kunkin hakukohteen kohdasta Tulosten julkistaminen ja oikaisumenettely. Hakijalla on oikeus nähdä valintakoepaperinsa ja -pisteensä mainittujen 14 päivän aikana yliopiston hakjiapalveluissa (päärakennus, Kalevantie 4) arkisin klo 12–15.

 
Hakijapalvelut
Kalevantie 4, 33014 Tampereen yliopisto
puh. 050 318 7387
Ylläpito: hakijapalvelut@uta.fi
Muutettu: 30.6.2017 13.53 Muokkaa

Tampereen yliopisto

Tampereen yliopisto
03 355 111
kirjaamo@uta.fi


KARVI-auditoitu HR Excellence in Research

YLIOPISTO
Tutkimus
Opiskelijaksi
Opiskelu
Ajankohtaista
Yhteistyö ja palvelut
Yliopisto

AJANKOHTAISTA
Aikalainen
Avoimet työpaikat
Rehtoriblogi
Tampere3

PALVELUT
Aktuaarinkanslia
Avoin yliopisto
Hallinto
Kansainvälisen koulutuksen keskus
Kielikeskus
Kielipalvelut
Kirjaamo
Kirjasto
Liikuntapalvelut
Viestintä
Tietohallinto
Tutkimuspalvelut
Täydennyskoulutus
Tietoarkisto
» lisää palveluita

OPISKELU
Opetusohjelma
Opinto-oppaat
Opiskelijan työpöytä

SÄHKÖISET PALVELUT
Andor-hakupalvelu
Andor - uusi lainasi
Intra
Moodle (learning2)
NettiOpsu / NettiRekka
NettiKatti
Sähköinen tenttipalvelu
TamPub
Office 365 webmail
Utaposti webmail
Wentti