Sisältöön
tampereen yliopisto: opiskelu: kansainvälisyys opinnoissa: vaihtoon tai harjoitteluun!:
OpiskeluTampereen yliopistoOpiskelu
UTA intranetEtusivuTutkimusOpiskelijaksiOpiskeluAjankohtaistaYhteistyö ja palvelutYliopisto

Nordic Centre at Fudan University, Shanghai

  • Yhteyshenkilö: Leena Uski
  • Hakuaika on päättynyt.
  • Huom! Hakiessasi kesäkurssille NettiOpsussa valitse kohta Ei tiedossa: Nordic Centre at Fudan University. Kesäkurssien kestoaika on kaksi viikkoa, vaikka NettiOpsu antaakin kestoksi syyslukukauden. Kirjoita motivaatiokirjekohtaan sen kesäkurssin nimi, jolle haet, ja mahdollisesta kurssin suorittamisesta sinulle koituva hyöty opintojen (ja myöhemmän työuran) kannalta. Kirjoita motivaatiokirje englanniksi. Opintosuunnitelmaa ei tarvitse tehdä, se on kaikille sama.
  • Nordic Centre at Fudanin verkkosivut
  • ks. myös tietoa lukukausien aikana tapahtuvasta vaihdosta Fudan-yliopistoon

Tampereen yliopisto on liittynyt vuonna 2001 kiinalais-pohjoismaiseen Shanghaissa sijaitsevaan yhteistyökonsortioon Nordic Centre at Fudan University. Konsortiossa on Fudan-yliopiston lisäksi mukana yhteensä 23 yliopistoa kaikista pohjoismaista ja ulkojäsenenä Kööpenhaminan yliopistossa sijaitseva Nordic Institute of Asian Studies (NIAS). Keskus on avattu vuonna 1995. Sen toimintaan kuuluu tutkimusyhteistyötä eri aloilla, kursseja sekä kiinalaisille että pohjoismaisille opiskelijoille ja yhteistyötä Shanghaissa sijaitsevien pohjoismaisten edustustojen ja yritysten kanssa.

Pohjoismaisen keskuksen (NC Fudan) kesäkurssit

Nordic Centre at Fudan University, Shanghai, tarjoaa jäsenyliopistojensa opiskelijoille haettavaksi yhteensä kolme opiskelupaikkaa kaksi viikkoa kestäville kesäkursseille Doing Business in China 7.7. - 20.7.2017 ja Chinese Politics and Society 22.6. - 5.7.2017. Doing Business in China on tarkoitettu maisteritason opiskelijoille ja Chinese Politics and Society kandi- ja maisteritason opiskelijoille. Opetuskielenä on englanti, eikä kiinan kielen taitoa edellytetä. Kurssimaksu on 800 juania (n. 110 €), ja opiskelijat vastaavat itse asumis- sekä elinkustannuksistaan. Edullisin tapa majoittua on jaettu huone asuntolahotellissa, noin 150 juania yöltä henkeä kohti.

Lisätietoja Fudan-yliopistossa toimivasta pohjoismaisesta keskuksesta löytyy Nordic Centre at Fudan University -kotisivuilta . Kesäkurssille voivat hakea kaikkien alojen opiskelijat, jotka ovat suorittaneet vähintään yhden lukuvuoden opinnot Tampereen yliopistossa (kuluvan lukuvuoden loppuun mennessä). Lopullinen päätös opiskelupaikoista tehdään NC Fudanissa.

Muut Fudanin yliopiston pohjoismaisessa keskuksessa pidetyt kurssit

Joinakin vuosina NC Fudanissa järjestetään lyhyitä kursseja myös kesäajan ulkopuolella. Kursseja on järjestetty muun muassa Kiinan politiikasta ja liike-elämästä. Mahdollisesta hausta ja kurssimaksuista ilmoitetaan normaalien vaihtohakuaikojen ulkopuolella. Seuraa ilmoitustauluja ja ”Opiskelu-uutisia ”.

Nordic Centre -rakennus

 
Tampereen yliopisto
Kalevantie 4, 33014 Tampereen yliopisto
puh. (03) 355 111
Ylläpito: intoffice@uta.fi
Muutettu: 13.3.2017 17.09 Muokkaa

Tampereen yliopisto

Tampereen yliopisto
03 355 111
kirjaamo@uta.fi


KARVI-auditoitu HR Excellence in Research

YLIOPISTO
Tutkimus
Opiskelijaksi
Opiskelu
Ajankohtaista
Yhteistyö ja palvelut
Yliopisto

AJANKOHTAISTA
Aikalainen
Avoimet työpaikat
Rehtoriblogi
Tampere3

PALVELUT
Aktuaarinkanslia
Avoin yliopisto
Hallinto
Kansainvälisen koulutuksen keskus
Kielikeskus
Kielipalvelut
Kirjaamo
Kirjasto
Liikuntapalvelut
Viestintä
Tietohallinto
Tutkimuspalvelut
Täydennyskoulutus
Tietoarkisto
» lisää palveluita

OPISKELU
Opetusohjelma
Opinto-oppaat
Opiskelijan työpöytä

SÄHKÖISET PALVELUT
Andor-hakupalvelu
Andor - uusi lainasi
Intra
Moodle (learning2)
NettiOpsu / NettiRekka
NettiKatti
Sähköinen tenttipalvelu
TamPub
Office 365 webmail
Utaposti webmail
Wentti