Sisältöön
tampereen yliopisto: opiskelu: kansainvälisyys opinnoissa: vaihtoon tai harjoitteluun!:
OpiskeluTampereen yliopistoOpiskelu
UTA intranetEtusivuTutkimusOpiskelijaksiOpiskeluAjankohtaistaYhteistyö ja palvelutYliopisto

Nordic Centre in India kesä- ja talvikurssit

Nordic Centre in India, NCI on 17 pohjoismaisen yliopiston muodostama konsortio, jonka tavoitteena on edistää Intiaan liittyvää tutkimusta ja intialaisten ja pohjoismaisten yliopistojen yhteistyötä. NCI järjestää intensiivikursseja Intiassa sekä lukukauden aikana että kesäkurssimuotoisena.

Kesällä 2017 NCI järjestää kolme intensiivikurssia. Kurssit ovat laajuudeltaan 7,5 tai 10 ECTS-pistettä. Noin neljä viikkoa kestävät kurssit ovat: Contemporary India: An Interdisciplinary Introduction Course (University of Hyderabad) 2.-29.7.2017, Approaching the Environment in India: Issues and Methods in the Study of the Nature-Economy-Society Interface  (Institute of Social and Economic Change, Bangalore) 25.6.-22.7.2017 ja Human Rights in India: An Introduction (National Law School of India University, Bangalore) 9.7-5.8.2017.  Kursseilla perehdytään monipuolisesti Intian yhteiskuntaan tutustumalla mm. Intian poliittiseen järjestelmään ja kulttuuriin sekä väestö- ja ympäristökysymyksiin. Kurssit ovat maksullisia, mutta kursseille valitut Tampereen yliopiston opiskelijat saavat kurssia varten apurahan. Apuraha on suuruudeltaan Contemporary India-kurssista 1000 euroa, Approaching the Environment -kursssta 1200 euroa ja Human Rights in India -kurssista 1600 euroa.

Kurssit toteutuvat, mikäli osanottajia on riittävästi. Tietoa opetussuunnitelman sisällöstä, tavoitteista, kurssin yhteydessä suoritettavasta pakollisesta kirjallisuudesta tai kurssiin johdattavasta kirjallisuudesta, arvostelusta ja aikataulusta sekä käytännön järjestelyistä löytyy NCI:n verkkosivulta. Kurssien tavoitteisiin ja sisältöön kannattaa tutustua huolellisesti ennen kurssille hakemista. Hyderabadissa järjestettävän kurssin osallistujilta odotetaan vähintään yhden vuoden yliopisto-opintoja ja Bangaloressa järjestettävien kurssien osalta vähintään kahden vuoden opintoja lukuvuoden 2016-2017 loppuun mennessä. Lisäksi hakijoilta edellytetään hyvää englanninkielen taitoa. Hakea voi useammalle kurssille, mutta hakijan on ilmoitettava, mikä kursseista on ensisijainen.

Tampereen yliopiston opiskelijat voivat hakea myös lukukaudeksi Study in India -ohjelmaan. Ohjelma on maksullinen. Ajankohtaista tietoa maksuista ja hakemisesta löydät em. verkkosivuilta. 

 
Tampereen yliopisto
Kalevantie 4, 33014 Tampereen yliopisto
puh. (03) 355 111
Ylläpito: intoffice@uta.fi
Muutettu: 12.1.2017 13.46 Muokkaa

Tampereen yliopisto

Tampereen yliopisto
03 355 111
kirjaamo@uta.fi


KARVI-auditoitu HR Excellence in Research

YLIOPISTO
Tutkimus
Opiskelijaksi
Opiskelu
Ajankohtaista
Yhteistyö ja palvelut
Yliopisto

AJANKOHTAISTA
Aikalainen
Avoimet työpaikat
Rehtoriblogi
Tampere3

PALVELUT
Aktuaarinkanslia
Avoin yliopisto
Hallinto
Kansainvälisen koulutuksen keskus
Kielikeskus
Kielipalvelut
Kirjaamo
Kirjasto
Liikuntapalvelut
Viestintä
Tietohallinto
Tutkimuspalvelut
Täydennyskoulutus
Tietoarkisto
» lisää palveluita

OPISKELU
Opetusohjelma
Opinto-oppaat
Opiskelijan työpöytä

SÄHKÖISET PALVELUT
Andor-hakupalvelu
Andor - uusi lainasi
Intra
Moodle (learning2)
NettiOpsu / NettiRekka
NettiKatti
Sähköinen tenttipalvelu
TamPub
Office 365 webmail
Utaposti webmail
Wentti