Tampereen yliopiston etusivulle

etusivu: opiskelu: opiskelu-uutiset:

Tule opiskelijoiden pressiklubiin!

Oletko sujuva kirjoittaja ja innokas ottamaan asioista selvää? Haluaisitko kuvittaa tai videoida opiskelun arkea ja oppia samalla lisää verkkojulkaisemisesta?

Yliopiston verkkosivuilla starttaa tänä keväänä uusi verkkojulkaisu, joka kulkee työnimellä Opiskelijablogi. Opiskelijablogin tarkoituksena on kertoa rennolla ja realistisella otteella siitä, millaista opiskelu Tampereen yliopistossa on monine mahdollisuuksineen.

Opiskelijablogin taustavoimaksi pyörähtää käyntiin opiskelijoiden pressiklubi, jonka osallistujat tuottavat opiskeluun liittyviä juttuja, kuvitusta ynnä muita verkkosisältöjä. Puolen vuoden työrupeamasta ja sen raportoinnista tutkinto-opiskelija voi saada myös viiden opintopisteen opintosuorituksen ITIA61.

Ilmoittaudu mukaan pressiklubiin nyt! Klubin ensimmäinen tapaaminen on jo torstaina 3.5. Opiskelijablogia ja opiskelijoiden pressiklubia vetää yliopiston viestintäpalvelut ja opintosuorituksen vastaanottaa informaatiotutkimuksen ja interaktiivisen median tutkinto-ohjelma.

» Ilmoittaudu mukaan opiskelijoiden pressiklubiin
» Lue lisää klubin infosivulta