Tätä sivustoa ei enää päivitetä. Tutustu Tampereen yliopiston uuteen Opiskelijan oppaaseen.

Opiskelijan tiedot opiskelijatietojärjestelmässä ja niiden muuttaminen

Opiskelija voi muuttaa opiskelijatietojärjestelmässä olevia yhteystietojaan Opiskelijan työpöydällä tai opintotoimistossa asioimalla.

Mitä opiskelijan yhteystiedoilla tehdään?

Osoitetietojasi käytetään vuosittain ilmoittautumisohjeiden sekä kaiken yliopistolta lähtevän postin lähettämiseen. Jos olet ensimmäistä kertaa yliopistoon ilmoittautumisen yhteydessä antanut luvan osoitetietojesi luovuttamiseen, yhteystietojasi voidaan käyttää opiskeluun liittyvään suoramarkkinointiin ja mielipidetutkimuksiin, mutta ei muuhun suoramarkkinointiin. Yhteystietojen luovuttamisen voi estää valitsemalla valikosta Tietojen luovutus vaihtoehdon Kielletty.

Opiskelijan yhteystiedot on tallennettu yliopiston opiskelijatietojärjestelmään. Tiedot on tallennettu järjestelmään, kun olet ensimmäistä kertaa ilmoittautunut yliopistoon.

Lue lisää tietojesi käytöstä opiskelijatietojärjestelmän rekisteriselosteesta.

Yhteystietojen muuttaminen Opiskelijan työpöydällä

Keille?

Yhteystietojaan voivat muuttaa Opiskelijan työpöydällä Tampereen yliopiston läsnäolevat perus- tai jatkotutkinto-opiskelijat, sillä toiminto vaatii yliopiston peruspalvelutunnusta. Tunnus on sama, jota käytetään mm. sähköpostin lukemiseen.

Mitä tietoja Opiskelijan työpöydällä voi muuttaa?

Opiskelijan työpöydällä voi muuttaa osoite-, kotikunta- ja puhelinnumerotietonsa. Voit myös kieltää tai sallia tietojen luovuttamisen (ks. yllä oleva kohta Mitä opiskelijan yhteystiedoilla tehdään?).

Nimenmuutokseen tarvitaan luotettava todistus nimen muuttumisesta (esimerkiksi passi tai virkatodistus), joka on toimitettava opintotoimistoon. Todistuskopion voi toimittaa postitse: Opintotoimisto, 33014 Tampereen yliopisto. Todistuskopion toimittaminen suojaamattoman sähköpostin liitetiedostona ei ole suositeltavaa. Salaamattoman sähköpostin käyttö on opiskelijan omalla vastuulla.

Miten palvelu toimii?

Mene Opiskelijan työpöydällä kohtaan Omat tiedot. Ensimmäisenä avautuu sivu, jossa näkyvät järjestelmässä olevat tietosi: henkilö-, läsnäolo- ja opinto-oikeustiedot. Klikkaa kohdasta "Yhteystietojen muuttaminen", niin pääset muuttamaan yhteystietojasi.

Kun olet tehnyt tarvittavat muutokset, muista kirjautua ulos!

Lisätietoja

Lisätietoja yhteystietojen muuttamisesta saa osoitteesta opintotietojarjestelmat.tau@tuni.fi