Hae vaihtoon

Tampereen yliopiston vaihto-ohjelmiin voivat hakea kaikki Tampereen yliopistossa kirjoilla olevat kandidaatin ja maisterin tutkintoa suorittavat opiskelijat. Myös tohtorikoulutukseen osallistuvien opiskelijoiden liikkuminen on mahdollista useiden ohjelmien ja sopimusten kautta.

Näiltä sivuilta löydät vaihtokohteet, hakuohjeet sekä valintoihin liittyvää tietoa.

Ajankohtaiset haut

  • HUOM! Kaikkien I- ja II -hakukierroksilla NettiOpsussa vaihtoon valittujen opiskelijoiden täytyy rekisteröityä Mobility-Online -hakujärjestelmään 15.5. mennessä. Tästä on lähetetty sähköpostia perjantaina 4.5. Järjestelmässä on bugi, jonka vuoksi osoitteeksi tulee automaattisesti Taiwanin osoite. Asiasta on reklamoitu eteenpäin.
  • Täydennyshaku I: 14.–27.3.2018. Edellisten hakujen täyttämättömät paikat. Lisäksi muutamia uusia kohteita, joiden paikkamäärät ovat varmistuneet vasta edellisten hakujen päätyttyä. HUOM! Katso hakukohteet Mobility-Online -portaalista valitsemalla lukuvuosi 2018/2019 ja tutkinto-ohjelma. Vain nämä kohteet ovat auki tällä hakukierroksella, muita kohteita ei käsitellä.
  • Erasmus-harjoitteluapuraha: 13-27.3.2018. Ensimmäinen hakuaika syyslukukauden 2018 aikana toteutettavaan Erasmus-harjoitteluun.
     
  • Infotilaisuuksien esitykset löydät alasivulta Näin haet vaihtoon -> Hakuajat ja infotilaisuudet.