Opintotukitoimisto

HUOM! Yliopiston opintotukitoimiston asiakas- ja puhelinpalvelu on päättynyt 1.1.2017 alkaen opintotuen ratkaisutoiminnan siirryttyä Kelaan.

Kelan tiedote opintotuen ratkaisutoiminnan siirrosta yliopistolta Kelaan 1.1.2017 alkaen.

Opintotukipalvelut 1.1.2017 alkaen Kelasta

• Voit soittaa Kelan palvelunumeroon 020 692 209 arkisin klo 8-17
  • Voit lähettää viestejä ja kysymyksiä Kelan asiointipalveluun www.kela.fi/asiointi Viesti-toiminnolla. Tämä korvaa aikasemmin käytössä olleen yliopiston opintotukitoimiston sähköpostipalvelun.
  • Voit sähköisesti hakea opintotukea, ilmoittaa muutoksistasi esimerksi asunnon muuttuessa, keskeyttää opintotuen, palauttaa tukia  Kelan asiointipalvelussa www.kela.fi/asiointi. Palvelusta näet myös mm. sosiaaturvaetuuksiesi kokonaisuuden, viimeisimmän opintotukipäätöksesi ja käyttämäsi opintotukikuukaudet.

Poikkeus: Opintotuen enimmäisajan pidennystä voit hakea myös paperisella hakulomakkeella (OT2). Tämän hakemuksen liitteineen voit jättää postilaatikkoon, joka sijaitsee yliopiston päärakennuksen, Kalevantie 4, huoneen A 108 edessä.

Nimi Tehtävä Sähköposti Huone Puhelin
Majanen-Heikkilä Tiina opintotukisihteeri Tiina.Majanen-Heikkila@uta.fi PÄÄT A120 050 318 6640
Mäkelä Eini opintotukipäällikkö Eini.Makela@uta.fi PÄÄT A112 040 190 1532