Sisältöön
tampereen yliopisto: sis/luo-coms: ajankohtaista:
Viestintätieteiden ja luonnontieteiden tiedekunnatTampereen yliopistoViestintätieteiden ja luonnontieteiden tiedekunnat

Pilviteknologian perusteet -asiantuntijaohjelma

Tampereen yliopiston Informaatiotieteiden yksikkö järjestää Pilviteknologian perusteet -asiantuntijaohjelman 26.9.2011 - 18.5.2012 Tampereella

Koulutuksen tavoite

Koulutuksen tavoitteena on kouluttaa tietojärjestelmä- ja liiketoiminta-alan asiantuntijoita, jotka pystyvät auttamaan sekä  julkishallintoa että yritysmaailmaa uusimpien pilviteknologiaa käyttävien tietojärjestelmien hankinnassa ja käytössä. Koulutuksen teemoja ovat mm. pilviteknologian perusteet, yrityksen liiketoiminnan perusteet, projektinhallinta ja asiakkuuksien hallinta. Koulutusohjelma toteutetaan oppijalähtöisesti ja opiskelijoiden työnhakuvalmiuksiin kiinnitetään erityistä huomiota.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu ensisijaisesti ylemmän korkeakoulututkinnon suorittaneille ja riittävän IT-alan kokemuksen omaaville työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille. Koulutusohjelmaan valittavien tulee olla motivoituneita uusien asioiden oppimiseen. Koulutuksesta hyötyvät erityisesti ne henkilöt, jotka haluavat laajentaa omaa osaamisaluettaan ja vahvistaa näin mahdollisuuksiaan sijoittua työelämään.

Koulutus on Pirkanmaan ELY-keskuksen työvoimaosaston rahoittamaa työvoimapoliittista aikuiskoulutusta.

Koulutukseen haetaan TE -toimistojen kautta.

Teemu Rauhala
Koulutuspäällikkö
teemu.rauhala@uta.fi
p.050 3232083

Ilmoitus on luettavissa SIS:n Täydennyskoulutus-sivulla.

Ylläpito: sis.info (at) uta.fi
Muutettu: 2.8.2011 12.00 Muokkaa