Sisältöön
tampereen yliopisto: sis/luo-coms: tutkimus: trim - tampere research center for information and media:
Viestintätieteiden ja luonnontieteiden tiedekunnatARea 13
ARea 13

ARea 13 -seminaari


Tule kuulemaan ja kokeilemaan, miten lisätty todellisuus ja sen lähiteknologiat toimivat osana arkea, markkinointia, matkailua, museoiden ja kirjastojen toimintaa, hyvinvointialalla sekä oppimisen apuvälineenä. Seminaari on suunnattu edellämainittujen kohderyhmien edustajille sekä kaikille lisätystä todellisuudesta ja sen lähiteknologioista kiinnostuneille. Lisätty todellisuus, Augmented Reality (AR), on virtuaalisten objektien tuomista fyysiseen maailmaan.

ARea 13 -seminaari järjestetään Tampereella, Työväenmuseo Werstaan Galleria Bertelissä tiistaina 1.10.2013. Seminaaripäivä koostuu useista asiantuntijaluennoista sekä iltapäivällä esillä olevista demopisteistä, joissa osallistujilla on mahdollisuus kokeilla ja tutustua tarkemmin erilaisiin lisätyn todellisuuden sovelluksiin. Ilmoittaudu 24.9.2013 mennessä!

ARea 13 -seminaari toteutetaan MindTrek-konferenssin yhteydessä. ARea-seminaariin osallistuvat voivat osallistua alennettuun hintaan MindTrekiin 2.10.2013 sekä MindTrekin iltajuhlaan 1.10.2013. Katso lisätietoja ilmoittautumissivulta.

ARea-seminaari järjestetään jo toista kertaa - ensimmäinen ARea-seminaari, ARea 12, järjestettiin 23.3.2012 Lahdessa. Seminaarilla halutaan verkottaa aihealueen Suomen toimijoita, ja tavoitteena on vakiinnuttaa ARea-seminaarit vuosittaisiksi lisätyn todellisuuden toimijoiden tapahtumaksi. ARea-seminaari on syntynyt ESR-rahoitteisen Avoimuudesta voimaa oppimisverkostoihin (AVO2) -hankkeen (2012-2013) Kolmiulotteiset ja mobiilit oppimis- ja osallistumisympäristöt (3DM) -osahankkeen lisätyn todellisuuden parissa toimivien osatoteuttajien yhteistyönä. ARea 13 -seminaarin järjestäjinä toimivat osahankkeen toimijat Tampereen yliopisto, Koulutuskeskus Salpaus, AduSal Oy ja Hämeen ammattikorkeakoulu. Seminaarisarja saa jatkoa myös vuonna 2014 - ARea 13 -seminaarin lopuksi paljastetaan ARea 14 -seminaarin järjestäjä ja paikka!

ARea 13 -seminaarin järjestävät:

AVO2-hanke  Tampereen yliopisto
Koulutuskeskus Salpaus  AduSal Oy

Yhteistyökumppanina:

MindTrek

Lataa tästä ARea 13 -seminaarin esite (.pdf)

AVO2
 
Ylläpito: webmaster@uta.fi
Muutettu: 20.8.2013 17.30 Muokkaa

Tampereen yliopisto

Tampereen yliopisto
03 355 111
kirjaamo@uta.fi


KARVI-auditoitu HR Excellence in Research

YLIOPISTO
Tutkimus
Opiskelijaksi
Ajankohtaista
Yhteistyö ja palvelut
Yliopisto

AJANKOHTAISTA
Aikalainen
Avoimet työpaikat
Rehtoriblogi
Tampere3

PALVELUT
Aktuaarinkanslia
Avoin yliopisto
Hallinto
Kansainvälisen koulutuksen keskus
Kielikeskus
Kielipalvelut
Kirjaamo
Kirjasto
Liikuntapalvelut
Viestintä
Tietohallinto
Tutkimuspalvelut
Täydennyskoulutus
Tietoarkisto
» lisää palveluita

OPISKELU
Opetusohjelma
Opinto-oppaat
Opiskelijan työpöytä

SÄHKÖISET PALVELUT
Andor-hakupalvelu
Uusi lainasi
Intra
Moodle (learning2)
NettiOpsu / NettiRekka
NettiKatti
Sähköinen tenttipalvelu
TamPub
Office 365 webmail
Utaposti webmail
Wentti