Sisältöön
tampereen yliopisto: sis/luo-coms: opiskelu: tutkinto-ohjelmat: informaatiotutkimuksen ja interaktiivisen median tutkinto-ohjelma:
Viestintätieteiden ja luonnontieteiden tiedekunnatTampereen yliopistoViestintätieteiden ja luonnontieteiden tiedekunnat
Informaatiotutkimuksen ja interaktiivisen median tutkinto-ohjelma

Kansainvälisyys opinnoissa

  • Osallistu opiskelijavaihtoon. Tampereen yliopiston erilaiset vaihto-ohjelmat tarjoavat mahdollisuuden opiskella sekä Euroopassa (Erasmus, Nordplus) että USA:ssa (ISEP-ohjelma) tai Australiassa (yliopiston kahdenvälinen vaihtosopimus). Tiedot kaikista Tampereen yliopiston vaihtopaikoista löydät yliopiston verkkosivuilta.
  • Tutustu kv-opiskelijoihin. Vaihto-opiskelun lisäksi on myös muita tapoja kansainvälistyä opintojen aikana. Informaatiotutkimuksen ja interaktiivisen median opiskelijat voivat toimia kv-tuutoreina saapuville vaihto-opiskelijoille tai osallistua Kielikeskuksen tarjoamille Intercultural Communication Studies -kursseille yhdessä ulkomaalaisten opiskelijoiden kanssa.
  • Osallistu Bobcatsssiin. Informaatiotutkimuksen ja interaktiivisen median opiskelijana voit osallistua vuosittain tammikuussa järjestettävään kansainväliseen Bobcatsss -konferenssiin, joka on tarkoitettu kirjasto- ja informaatioalan opiskelijoille, opettajille ja muille alan ammattilaisille. Bobcatsss-konferenssin järjestävät aina alan opiskelijat ja osallistujia on useista Euroopan maista sekä mm. Yhdysvalloista. Tampereen yliopiston informaatiotutkimuksen ja interaktiivisen median opiskelijat järjestivät vuonna 2009 Bobcatsssin Portossa yhdessä portugalilaisten opiskelijoiden kanssa. Vuonna 2015 Bobcatsss järjestettiin Brnossa Tsekeissä.
  • Osallistu kesäkouluun. Informaatiotutkimuksen ja interaktiivisen median opiskelijoilla on mahdollisuus osallistua Erasmus-rahoitteisiin kansainvälisiin kesäkouluihin, joihin osallistuu opiskelijoita ja opettajia ympäri Eurooppaa. Vuonna 2011 informaatiotutkimuksen ja interaktiivisen median opiskelijat osallistuivat tiedonhaun kesäkouluun Hollannissa ja asiakirjahallinnan kesäkouluun Saksassa.
  • Suorita Erasmus-harjoittelu. Voit sisällyttää opintoihisi myös Erasmus-harjoittelun. Varmista aina ennen Erasmus-harjoitteluapurahan hakemista tutkinto-ohjelmastasi, että voit sisällyttää Erasmus-harjoittelun tutkintoosi. Lue lisää informaatiotutkimuksen ja interaktiivisen median opiskelijan kokemuksista Erasmus-harjoittelusta täältä.
 
Ylläpito: iti-studies@uta.fi
Muutettu: 26.6.2015 9.28 Muokkaa

Tampereen yliopisto

Tampereen yliopisto
03 355 111
kirjaamo@uta.fi


KARVI-auditoitu HR Excellence in Research

YLIOPISTO
Tutkimus
Opiskelijaksi
Opiskelu
Ajankohtaista
Yhteistyö ja palvelut
Yliopisto

AJANKOHTAISTA
Aikalainen
Avoimet työpaikat
Rehtoriblogi
Tampere3

PALVELUT
Aktuaarinkanslia
Avoin yliopisto
Hallinto
Kansainvälisen koulutuksen keskus
Kielikeskus
Kielipalvelut
Kirjaamo
Kirjasto
Liikuntapalvelut
Viestintä
Tietohallinto
Tutkimuspalvelut
Täydennyskoulutus
Tietoarkisto
» lisää palveluita

OPISKELU
Opetusohjelma
Opinto-oppaat
Opiskelijan työpöytä

SÄHKÖISET PALVELUT
Andor-hakupalvelu
Andor - uusi lainasi
Intra
Moodle (learning2)
NettiOpsu / NettiRekka
NettiKatti
Sähköinen tenttipalvelu
TamPub
Office 365 webmail
Utaposti webmail
Wentti