Sisältöön
tampereen yliopisto: sis/luo-coms: opiskelu: tutkinto-ohjelmat: tietojenkäsittelytieteiden tutkinto-ohjelma: opinto-opas: kurssisivut:
Viestintätieteiden ja luonnontieteiden tiedekunnatTampereen yliopistoViestintätieteiden ja luonnontieteiden tiedekunnat
TIEP2 Johdatus vuorovaikutteiseen teknologiaan

Ajankohtaista

30.8.2016

 Opetus alkoi eilen. Tätä verkkosivua ei enää ylläpidetä, vaan kurssin tiedotus tapahtuu Moodle-alueella https://learning2.uta.fi/course/view.php?id=8829

Tule luennoille!

22.8.2016

Torstaina 25.8. on viimeinen päivä, jolloin tälle kurssille voi ilmoittautua Nettiopsussa. Osallistujien valinta tehdään perjantaina ja kurssialue avataan lauantaina Moodlessa (http://learning2.uta.fi). JoVuoT-kurssialue on yksi tämän Moodle-toteutuksen kymmenistä kurssialueista. Vielä ei kuitenkaan JoVuoT-kurssin aluetta ole avattu opiskelijoille.
- Harjoitusryhmäjako tehdään Moodlessa, kunhan kurssialue on avattu.

- Avoimen yliopiston opiskelijat huomatkaa: Jotta voin liittää myös avoimen yliopiston puolelta tulevat opiskelijat kurssialueelle, käythän kirjautumassa peruspalvelutunnuksellasi Moodleen kerran ennen lauantaita osoitteessa http://learning2.uta.fi !

15.8.2016

Kurssin alkamisaika lähestyy: tasan kahden viikon päästä on ensimmäinen luento! Kurssin ensimmäisellä luennolla pitää olla paikalla.

-- Kesän alussa ilmoitettu lopputentin ajankohta ilmeisesti muuttuu (maanantaiksi 17.10.2016 klo 15--) jos vain tilajärjestelyt onnistuvat.

10.6.2016

Johdatus vuorovaikutteiseen teknologiaan (ystävien kesken JoVuoT) alkaa maanantaina 29. elokuuta 2016 kello 14.

Kaikkien yliopisto-opiskelijoiden pitää ilmoittautua NettiOpsussa. NettiOpsuun päästäksesi tarvitset toimivan peruspalvelutunnuksen. Hanki siis itsellesi peruspalvelutunnus ja käy ilmoittautumassa kurssille viimeistään 25.8.2016.

Jos opiskelet avoimessa yliopistossa, ilmoittaudu avoimen yliopiston ohjeiden mukaisesti. 

Kurssilla on käytössä Moodle-oppimisympäristö, ja kurssille hyväksytyt liitetään sinne automaattisesti ennen opetuksen alkamispäivää. Harjoitusryhmäjako muodostetaan Moodlessa syyskuun alussa. Kaikissa harjoitusryhmissä käsitellään samat tehtävät, joten valitse sinulle sopiva ryhmä.

Luentoja on maanantaisin kolme tuntia (14-17), keskiviikkoisin kaksi tuntia (10-12) kuuden viikon ajan. Luennot pidetään Linnassa Väinö Linna -salissa. Viimeinen luento pidetään keskiviikkona 12.10. ja samalla viikolla järjestetään viimeiset viikkoharjoitukset.  Lopputentti on keskiviikkona 19.10. klo 9:00-12:00 päätalolla D10A-salissa. Tenttiin pitää ilmoittautua NettiOpsun kautta. Syksyllä on yksi uusintamahdollisuus.

Kurssin viikkoharjoitusryhmät aloittavat toimintansa toisella kurssiviikolla. Viikkoharjoitustehtävät ovat kotitehtäviä, toisin sanoen ne tehdään ennen harjoitusryhmää ja käsitellään yhdessä ryhmätilanteessa. Tehtävät  julkistetaan viikko ennen ensimmäistä harjoitusryhmää, jossa niitä käsitellään. Kurssilla on kuusi harjoitusviikkoa, joista vähintään neljällä kerralla pitää olla läsnä ja tehdä tehtäviä. Tehtävien vastauksia ei kerätä tarkastettavaksi. Muutama tehtävä tehdään Moodlessa.

Kurssin oppimistavoitteisiin kuuluu monia käytännöllisiä taitoja, joita varten säännöllinen osallistuminen luennoille ja viikkoharjoitusryhmiin on suositeltavaa. Maanantain luennoilla kello 16-17 kurssilla käy vierailija, jonka luennosta kirjoitetaan lyhyt oppimispäiväkirja. Kurssilla on viisi vierailijaa, ja vähintään kolme oppimispäiväkirjaa pitää tehdä.

 

Hyvää kesää!

 
Saila Ovaska, Pinni B1009
Ylläpito: Saila.Ovaska@uta.fi
Muutettu: 5.9.2016 11.23 Muokkaa

Tampereen yliopisto

Tampereen yliopisto
03 355 111
kirjaamo@uta.fi


KARVI-auditoitu HR Excellence in Research

YLIOPISTO
Tutkimus
Opiskelijaksi
Opiskelu
Ajankohtaista
Yhteistyö ja palvelut
Yliopisto

AJANKOHTAISTA
Aikalainen
Avoimet työpaikat
Rehtoriblogi
Tampere3

PALVELUT
Aktuaarinkanslia
Avoin yliopisto
Hallinto
Kansainvälisen koulutuksen keskus
Kielikeskus
Kielipalvelut
Kirjaamo
Kirjasto
Liikuntapalvelut
Viestintä
Tietohallinto
Tutkimuspalvelut
Täydennyskoulutus
Tietoarkisto
» lisää palveluita

OPISKELU
Opetusohjelma
Opinto-oppaat
Opiskelijan työpöytä

SÄHKÖISET PALVELUT
Andor-hakupalvelu
Andor - uusi lainasi
Intra
Moodle (learning2)
NettiOpsu / NettiRekka
NettiKatti
Sähköinen tenttipalvelu
TamPub
Office 365 webmail
Utaposti webmail
Wentti