Sisältöön
tampereen yliopisto: sis/luo-coms: opiskelu: tutkinto-ohjelmat: tietojenkäsittelytieteiden tutkinto-ohjelma: opinto-opas: kurssisivut:
Viestintätieteiden ja luonnontieteiden tiedekunnatTampereen yliopistoViestintätieteiden ja luonnontieteiden tiedekunnat
TIEP2 Johdatus vuorovaikutteiseen teknologiaan

Ajankohtaista

2.9.2017

 Kurssialue Moodlessa on avattu. Sen osoite on https://learning2.uta.fi/course/view.php?id=11072 ja ilmoittautuneita on sinne liitetty automaattisesti kaikkien niiden osalta, joille se onnistui. Käy kokeilemassa, pääsetkö alueelle. Kirjaudu Moodleen omalla peruspalvelutunnuksellasi. Kurssin pitäisi näkyä omien kurssiesi listassa, jos olet ilmoittautunut Nettiopsussa tai avoimen yliopiston kautta.

23.8.2017

Kurssilla vaaditaan osallistuminen johonkin TAUCHI-tutkimukseen ja tutkimuksen raportointi. Jos ehdit, osallistu eating experience -tutkimukseen jo ennen kurssin alkua ja laadi siitä oppimiskokemusraportti (yksi A4, tarkemmat ohjeet kurssialueella) palautettavaksi kurssialueelle Moodleen. Kurssialue avataan 2.9.2017  Tutkimuskutsu: [PDF]

5.6.2017

Johdatus vuorovaikutteiseen teknologiaan (ystävien kesken JoVuoT) alkaa maanantaina 4. syyskuuta 2017 kello 14 Väinö Linna -salissa.

Yliopisto-opiskelijoiden pitää ilmoittautua NettiOpsussa tälle kurssille. NettiOpsuun päästäksesi tarvitset toimivan peruspalvelutunnuksen. Hanki siis itsellesi peruspalvelutunnus hyvissä ajoin elokuussa ja käy ilmoittautumassa kurssille!

Torstaina 31.8.2017 on viimeinen päivä, jolloin tälle kurssille voi ilmoittautua Nettiopsussa.

Osallistujien valinta tehdään perjantaina 1.9. ja kurssialue avataan lauantaina 2.9. yliopiston Moodlessa (http://learning2.uta.fi).
- Harjoitusryhmäjako tehdään Moodlessa ilmoittautumalla valitsemaasi ryhmään, kunhan kurssialue on avattu ja kurssilaiset sinne kutsuttu. Ryhmäkoko on rajoitettu, joten syyskuun alussa kannattaa seurata tilannetta aktiivisesti ja suunnitella oma lukujärjestys kuntoon.

- Avoimen yliopiston opiskelijat huomatkaa: Jotta voin liittää myös avoimen yliopiston puolelta tulevat opiskelijat kurssialueelle, käythän kirjautumassa peruspalvelutunnuksellasi Moodleen kerran ennen perjantaita 1.9. osoitteessa http://learning2.uta.fi ! Muuten nimeäsi ei voida poimia Moodlen käyttäjärekisteristä kurssille liitettäväksi.

1.6.2017

Käytännön järjestelyt

Kurssilla on käytössä Moodle-oppimisympäristö, ja kurssille hyväksytyt liitetään sinne automaattisesti ennen opetuksen alkamispäivää. Harjoitusryhmäjako muodostetaan Moodlessa syyskuun alussa. Kaikissa harjoitusryhmissä käsitellään samat tehtävät, joten valitse sinulle sopiva ryhmä.

Luentoja on maanantaisin kolme tuntia (14-17), keskiviikkoisin kaksi tuntia (10-12) kuuden viikon ajan. Luennot pidetään Linnassa Väinö Linna -salissa. Viimeinen luento pidetään keskiviikkona 11.10. ja samalla viikolla järjestetään viimeiset viikkoharjoitukset.  Lopputentti on maanantaina 16.10. klo 14:00-17:00 myöhemmin ilmoitettavassa salissa. Tenttiin pitää ilmoittautua NettiOpsun kautta. Syksyllä on kaksi uusintamahdollisuutta. Viimeinen uusintamahdollisuus on tammikuussa 2018.

Kurssin viikkoharjoitusryhmät aloittavat toimintansa ensimmäisellä kurssiviikolla. Viikkoharjoitustehtävät ovat kotitehtäviä, toisin sanoen ne tehdään ennen harjoitusryhmää ja käsitellään yhdessä ryhmätilanteessa. Kurssilla on kuusi harjoitusviikkoa, joista vähintään neljällä kerralla pitää olla läsnä ja tehdä tehtäviä. Tehtävien vastauksia ei kerätä tarkastettavaksi, vaan ratkaisut tarkastetaan yhdessä harjoitusryhmissä. Muutama tehtävä tehdään Moodlessa.

Kurssin oppimistavoitteisiin kuuluu monia käytännöllisiä taitoja, joita varten säännöllinen osallistuminen luennoille ja viikkoharjoitusryhmiin on suositeltavaa. Maanantain luennoilla kello 16-17 kurssilla käy vierailija, jonka luennosta kirjoitetaan lyhyt oppimispäiväkirja. Kurssilla on viisi vierailijaa, ja vähintään kolme oppimispäiväkirjaa pitää tehdä.

 

Hyvää kesää!

 
Saila Ovaska, Pinni B1009
Ylläpito: Saila.Ovaska@uta.fi
Muutettu: 3.9.2017 10.11 Muokkaa

Tampereen yliopisto

Tampereen yliopisto
03 355 111
kirjaamo@uta.fi


KARVI-auditoitu HR Excellence in Research

YLIOPISTO
Tutkimus
Opiskelijaksi
Ajankohtaista
Yhteistyö ja palvelut
Yliopisto

AJANKOHTAISTA
Aikalainen
Avoimet työpaikat
Rehtoriblogi
Tampere3

PALVELUT
Aktuaarinkanslia
Avoin yliopisto
Hallinto
Kansainvälisen koulutuksen keskus
Kielikeskus
Kielipalvelut
Kirjaamo
Kirjasto
Liikuntapalvelut
Viestintä
Tietohallinto
Tutkimuspalvelut
Täydennyskoulutus
Tietoarkisto
» lisää palveluita

OPISKELU
Opetusohjelma
Opinto-oppaat
Opiskelijan työpöytä

SÄHKÖISET PALVELUT
Andor-hakupalvelu
Uusi lainasi
Intra
Moodle (learning2)
NettiOpsu / NettiRekka
NettiKatti
Sähköinen tenttipalvelu
TamPub
Office 365 webmail
Utaposti webmail
Wentti