Sisältöön
tampereen yliopisto: sis/luo-coms: opiskelu: tutkinto-ohjelmat: tietojenkäsittelytieteiden tutkinto-ohjelma: opinto-opas: kurssisivut: tiey4 tietotekniikkataidot (t3-kurssi): syksy 2017:
Viestintätieteiden ja luonnontieteiden tiedekunnatTampereen yliopistoViestintätieteiden ja luonnontieteiden tiedekunnat
TIEY4 Tietotekniikkataidot (T3-kurssi)

Oikopolkuja - T3 SYKSY

Weto
Harjoitusten palautus ja arviointi
(kirjautuminen peruspalvelutunnuksella)

Kurssin keskustelualue
Kurssille hyväksytyt ja heidän peruskäyttöryhmänsä
(kurssiavain jaetaan luennolla)

AIKATAULU
(päivitetty 11.9)

Peruskäyttöryhmien sijainnit kartalla

T3 SYKSY 2017

ke 18.10. YH3b Kuvankäsittely julkaistiin eilen, harjoituksen erityistuki tänään klo 16:15 ML8. Käytetään Paint Shop Prota ja katsellaan GIMP:iä sen verran kun ehditään. Tervetuloa.
ma 16.10. Timon mikroluokkatuki tänään poikkeuksellisesti klo 12-18, ML8. Muutos johtuu muista tilavarauksista.
to 12.10. Tänään neljäs ryhmäharjoitus 16:15 alkaen mikroluokassa Pinni B1084. Aiheena Teema III:n mukaisesti WordPress, liikkeelle lähdetään alkeista. Osallistuville max. 5 harjoituspistettä, paikalla Juhani.
to 5.10. Tänään kolmas ryhmäharjoitus 16:15 alkaen mikroluokassa Pinni B1084. Aiheena Teema II:n mukaisesti ryhmäkirjoittaminen liikkeelle lähdetään alkeista. Paikalle voi tulla riippumatta siitä, onko ollut aiemmin paikalla ensimmäisessä ryhmiksessä vai ei. Osallistuville max. 5 harjoituspistettä, paikalla Juhani.
to 5.10. Weton hidasteluongelma yliopiston verkon ulkopuolisessa käytössä näyttäisi ratkenneen. Jos kohtaatte ongelmia edelleen, raportoikaa esim. Moodleen kuten olette ansiokkaasti tehneet tähänkin asti. Ongelma ei varsinaisesti ollut wetossa vaan laajemmin yliopiston palvelimilla.
to 28.9. Tänään toinen ryhmäharjoitus 16:15 alkaen mikroluokassa Pinni B1084. Aiheena Blogger ja liikkeelle lähdetään alkeista. Paikalle voi tulla riippumatta siitä, oliko paikalla ensimmäisessä ryhmiksessä vai ei. Osallistuville max. 5 harjoituspistettä, paikalla Juhani.
ke 27.9. Tänään toinen erityistuki harjoitukselle YH2a, luokassa ML8 kello 16:15. Tilaisuuteen voi vain tulla paikalle, läpikäynti aloitetaan ensimmäisestä tehtävästä kello 16:15.
ma 25.9. YH1b palautusaikaa jatkettu. Muutamalla opiskelijalla on ollut ongelmia Weto-järjestelmän palautuksissa. Osa heistä on saanut ilmoituksen jälkeen vastauksensa palautettua, mutta koska ilmeisesti kaikki ei, niin siirretään varuiksi YH1b palautuksen määräaikaa. Järjestelmäinsinöörit tutkivat tilannetta, mutta toistaiseksi ongelmaa ei ole saatu toistettua ja yliopistolla palautukset toimivat ongelmitta. Noin 400 palautusta on tullut, joten ongemia ei ole kovin monella. Uusi palautusaika on keskiviikkona 27.9. klo 8. Tarkkaillaan tilannetta.
pe 22.9. Tänään mikroluokkatukea alkaen klo 10:15 mikroluokassa Pinni B1084. Paikalle voi mennä silloin kun haluaa tekemään harjoituksia ja/tai vertaisarviointeja tai muuta kurssiin liittyvää ja/tai liittymätöntä. Paikalla Antti.
to 21.9. Tänään ensimmäinen ryhmäharjoitus 16:15 mikroluokassa Pinni B1084. Aiheena Google Drive ja liikkeelle lähdetään alkeista. Osallistuville jaossa 5 harjoituspistettä, jotka lisätään kokonaispisteisiin. Tervetuloa.
ke 20.9. Tänään ensimmäinen erityistuki harjoitukselle YH1b, luokassa ML8 kello 16:15. Tilaisuuteen voi vain tulla paikalle, läpikäynti aloitetaan ensimmäisestä tehtävästä kello 16:15.
ma 18.9. Peruskäyttöryhmissä hyvin tilaa. Jos on kysyttävää tms., päivän peruskäyttöryhmiin voi tulla vapaasti. Niitä on luokissa ML 51 (Linna) ja ML8 (TietoPinni) klo 13:45 saakka.
ma 18.9. Weto saattaa kenkkuilla Internet Explorer ja Edge -selaimilla esimerkiksi painikkeiden suhteen. Suosittelemme Chromea tai Mozilla Firefoxia.
to 14.9. Myöhäisilmoittautuminen on päättynyt ja kaikki kurssilaiset on siirretty wetoon. Peruskäyttöryhmät 1, 2, 3, 4 ja 5 ovat tänään iltapäivällä, ryhmien paikat aikataulussa. Tarkista kurssin Moodle-sivuilta oma ryhmäsi. Peruskäyttöryhmien sijainti kartalla.
ti 12.9. Starttiluennolla myöhäisilmoittautuneet: Ilmoittautukaa 13.9. klo 23:55 mennessä myös tämän lomakkeen kautta, jotta saamme tarvittavat tiedot. Te ette pääse kirjautumaan WETOon harjoituksen palauttamista varten ennen kuin lomakkeen tiedot on siirretty järjestelmään. Muutoin tehtävien tekemisen voi jo aloittaa.
ti 12.9. Päivän luentojen kalvot ja yksilöharjoitus 1a on julkaistu. Ne löytyvät KURSSIMATERIAALIT-linkin takaa.
to 7.9. Kurssille voi ilmoittautua 10.9. klo 23:55 saakka tästä linkistä.
to 7.9. Oikopoluista löytyy kurssin alustava aikataulu, joka päivittyy ensi viikolla. Pakollinen starttiluento on tiistaina 12.9. klo 8:15 alkaen luentosalissa D10A+B. Kurssilla on yli 600 ilmoittautunutta, joten suosittelemme tulemaan paikalle ajoissa ja täyttämään joka penkin alusta saakka.
to 7.9. Tietotekniikkataidot-kurssin luento-, tausta- ja harjoitusmateriaalit sekä ajankohtaiset tiedotteet julkaistaan tällä sivustolla kurssin aloitusviikosta alkaen. Kurssilaisten odotetaan seuraavan sivuja säännöllisesti.

Ylläpito: t3.kurssi@uta.fi
Muutettu: 18.10.2017 12.54 Muokkaa