Sisältöön
tampereen yliopisto: informaatiotieteiden yksikkö: opiskelu: koulutukset: tietojenkäsittelytieteet: tkopp1 lausekielinen ohjelmointi:
Lausekielinen ohjelmointiTampereen yliopistoLausekielinen ohjelmointi
TKOPP1 Lausekielinen ohjelmointi

Palaute

Palautteen antaminen on Lausekielinen ohjelmointi (Laki) -kurssin pakollinen osasuoritus. Kurssin suorittaminen vaatii siis harjoitusten, harjoitustöiden ja tentin suorittamisen lisäksi palautteen antoa.

Palautetta ei heitetä roskakoriin, vaan sitä käytetään kurssin kehittämiseen. Kaikki vastaukset käsitellään luonnollisesti nimettöminä. Kurssin vastuuopettaja voi kuitenkin tarkistaa onko tietty henkilö jättänyt palautetta, koska suoritusmerkintää ei saa ennen palautteen antamista. Tarkistaminen tapahtuu siten, ettei vastauksia yhdistetä millään tavoin tunnistetietoihin.

Nimettömyydestä seuraa luonnollisesti se, että vastuuopettaja ei voi edistää henkilön yksilöintiä edellyttävien toiveiden toteuttamista. Otathan yhteyttä vaikkapa sähköpostilla, jos vastuuopettajan on syytä kiirehtiä jotain työtehtävää.

Palautetta antaessaan kannattaa myös muistaa seuraavaa:

  • Krittiikkiä saa aina esittää, kunhan se on asiallista ja rakentavaa.
  • Risujen lisäsi voi antaa ruusujakin. Jos katsot jonkin asian kehumisen arvoiseksi, niin sano ihmeessä :-).
  • Palautetta ei ole pakko antaa heti. Jos et ole vielä saanut palautetta toisesta harjoitustyöstä, niin voit hyvin odottaa opettajan viestiä ja antaa palautteen vasta, kun olet opettajan kommentit työstäsi ovat tiedossasi.
  • Lomakkeen voi täyttää vain kerran eikä palautetta pääse enää muuttamaan sen lähettämisen jälkeen.

Palautelomake löytyy WETO-järjestelmän Lausekielinen ohjelmointi 2011 | Palaute -kohdan Feedback-välilehdeltä. Kirjudu WETO-järjestelmään peruspalvelutunnuksellasi. Laita sähköpostia kurssin vastuuopettajalle, jos et pääse WETO-järjestelmään tai havaitset lomakkeen toiminnassa teknisen virheen.

Lomakkeen voi avata kysymysten lukemista varten ilman, että WETO katsoo palautteen jätetyksi. (Klikkaa kuitenkin varmuuden vuoksi Cancel-nappia, kun olet lukenut kysymykset.) Muista myös, että jos lomakkeen jättää auki kovin pitkäksi aikaa, niin WETO katsoo istunnon "vanhentuneen" eikä hyväksy palautetta. Jos palautetta on enemmän, niin kannattaa kirjoittaa tekstimuotoinen palaute ensin esimerkiksi Notepad-ohjelmaan, avata sitten lomake ja kopioida teksti lomakkeelle. Tämä edellyttää tietysti sitä, että olet käynyt ensin lukemassa kysymykset lomakkeelta.

Jos epäilet ettei palaute mennyt perille, niin käy uudelleen Lausekielinen ohjelmointi 2011 | Palaute -kohdassa. Voit päätellä palautteen tilan Feedback-välilehden avulla. Jos välilehdellä lukee "Thank you for giving feedback.", niin WETO on ottanut palautteen vastaan, muussa tapauksessa välilehti on edelleen näkyvissä.

Siirry antamaan kurssin virallinen palaute vain, mikäli olet lukenut yllä olevat ohjeet.

 
Kanslerinrinne 1, 33014 Tampereen yliopisto
tel. (03) 3551 6616
Ylläpito: jorma.laurikkala@uta.fi
Muutettu: 3.2.2012 18.42 Muokkaa

Tampereen yliopisto

Tampereen yliopisto
03 355 111
kirjaamo@uta.fi


KARVI-auditoitu HR Excellence in Research

YLIOPISTO
Tutkimus
Opiskelijaksi
Ajankohtaista
Yhteistyö ja palvelut
Yliopisto

AJANKOHTAISTA
Aikalainen
Avoimet työpaikat
Rehtoriblogi
Tampere3

PALVELUT
Aktuaarinkanslia
Avoin yliopisto
Hallinto
Kansainvälisen koulutuksen keskus
Kielikeskus
Kielipalvelut
Kirjaamo
Kirjasto
Liikuntapalvelut
Viestintä
Tietohallinto
Tutkimuspalvelut
Täydennyskoulutus
Tietoarkisto
» lisää palveluita

OPISKELU
Opetusohjelma
Opinto-oppaat
Opiskelijan työpöytä

SÄHKÖISET PALVELUT
Andor-hakupalvelu
Uusi lainasi
Intra
Moodle (learning2)
NettiOpsu / NettiRekka
NettiKatti
Sähköinen tenttipalvelu
TamPub
Office 365 webmail
Utaposti webmail
Wentti