Sisältöön
tampereen yliopisto: yhteiskuntatieteiden tiedekunta: opiskelu: tutkinto-ohjelmat: porin yksikkö: opiskelijaksi:
Yhteiskuntatieteiden tiedekuntaTampereen yliopistoYhteiskuntatieteiden tiedekunta
Porin yksikkö

Pori opiskelukaupunkina

Porin yliopistokeskus

Tampereen yliopiston Porin yksikkö on osa kahta kokonaisuutta: Tampereen yliopistoa ja Porin yliopistokeskusta. Tampereen yliopisto on yksi Suomen suurimpia monialaisia yliopistoja. Porin yliopistokeskuksen taas muodostavat on 2800 opiskelijaa ja 170 asiantuntijaa. Yliopistokeskuksessa toimivat opetuksen ja tutkimuksen piirissä Tampereen yliopiston lisäksi Turun yliopisto, Aalto-yliopisto ja Tampereen teknillinen yliopisto - eri yliopistoihin voit tutustua tarkemmin yliopistokeskuksen verkkosivuilla.

Opiskelijana Porin yliopistokeskuksessa

Tampereen yliopiston opintososiaaliset edut kuuluvat Porin yksikön opiskelijoille. Porissa yliopistokeskus pitää sisällään monipuolisesti palveluita; käytettävissä ovat muun muassa lounasravintola-kahvio, tiedekirjasto, ATK-luokka ja sähköinen tenttitila. Porin Ylioppilasyhdistys Pointer Ry ja yksikön oma ainejärjestö Utopia Ry järjestävät vapaa-ajan toimintaa. Porissa opiskelijoille on tarjolla monipuolisesti harrastus- ja liikuntamahdollisuuksia sekä opiskelijaetuja, jotka löydät koottuna osoitteesta Slice.fi.

Pori on kehittyvä, aktiivinen ja vetovoimainen opiskelijakaupunki. Yliopistokeskuksen lisäksi Satakunnan ammattikorkeakoulu ja sen uusi kampusalue houkuttelevat hakijoita. Pori on edullinen, helposti saavutettava ja tapahtuma- sekä harrastusmahdollisuuksistaan tunnettu rannikkoseudun solmukohta.

Tampereen yliopiston Porin yksikkö sijaitsee keskustan tuntumassa, Puuvillan kauppakeskuksen vieressä Porin yliopistokeskuksessa osoitteessa Pohjoisranta 11 C (kartta).

Opiskelijana Tampereen yliopistossa

Tampereen yliopiston Porin yksikön opiskelijat ovat oikeutettuja käyttämään Tampereen yliopiston muiden kampusten palveluita. Tampereella käytössä ovat muun muassa kirjasto-, atk- ja ryhmätyöpalvelut ja sähköinen tenttitila. Tampereen yliopiston opiskelijoilla on lähes vapaa sivuaineoikeus yliopiston kaikkien tiedekuntien kurssitarjontaan, joten myös Porin yksikön opiskelijat voivat valita sekä pääaineiden että valinnaisten opintojaksojen ja -kokonaisuuksien kursseja monipuolisesti yliopiston opetussuunnitelmasta. Lisäksi järjestetään Tampereen korkeakoulujen yhteisiä opintoja. Tampereen yliopiston pääkampukselta löytyvät myös esimerkiksi aktuaarinkanslia, kansainvälisen koulutuksen keskus, yleinen ja tiedekuntakohtainen opintoneuvonta, opintopsykologi ja Y-kampus. Tampereen yliopiston ylioppilaskunta Tamy on myös Porin yksikön opiskelijoiden edunvalvonta- ja palveluorganisaatio.

Lue lisää

Tampereen yliopisto, Opiskelu-sivut

Porin yliopistokeskus

Porin yliopistokeskuksen esittely:

https://prezi.com/ctyx6muu8t-e/porin-yliopistokeskus/?utm_campaign=share&utm_medium=copy

Porin kaupunki

 
Ylläpito: soc.info@uta.fi
Muutettu: 9.5.2017 13.47 Muokkaa

Tampereen yliopisto

Tampereen yliopisto
03 355 111
kirjaamo@uta.fi


KARVI-auditoitu HR Excellence in Research

YLIOPISTO
Tutkimus
Opiskelijaksi
Ajankohtaista
Yhteistyö ja palvelut
Yliopisto

AJANKOHTAISTA
Aikalainen
Avoimet työpaikat
Rehtoriblogi
Tampere3

PALVELUT
Aktuaarinkanslia
Avoin yliopisto
Hallinto
Kansainvälisen koulutuksen keskus
Kielikeskus
Kielipalvelut
Kirjaamo
Kirjasto
Liikuntapalvelut
Viestintä
Tietohallinto
Tutkimuspalvelut
Täydennyskoulutus
Tietoarkisto
» lisää palveluita

OPISKELU
Opetusohjelma
Opinto-oppaat
Opiskelijan työpöytä

SÄHKÖISET PALVELUT
Andor-hakupalvelu
Uusi lainasi
Intra
Moodle (learning2)
NettiOpsu / NettiRekka
NettiKatti
Sähköinen tenttipalvelu
TamPub
Office 365 webmail
Utaposti webmail
Wentti