Sisältöön
tampereen yliopisto: yhteiskuntatieteiden tiedekunta: opiskelu: tutkinto-ohjelmat: porin yksikkö: opiskelukäytännöt ja ohjeet:
Yhteiskuntatieteiden tiedekuntaTampereen yliopistoYhteiskuntatieteiden tiedekunta
Porin yksikkö

Opintojaksoille ilmoittautuminen Tampereen yliopiston Porin yksikössä

Pääsääntöisesti kaikille kontaktiopetusta sisältäville opintojaksoille vaaditaan ennakkoilmoittautuminen. Ilmoittautuminen tapahtuu opiskelijan sähköisessä asiointipalvelussa NettiOpsussa. Myös opetusohjelmassa on kunkin opintojakson kohdalta ilmoittautumispainike, jolla kyseiselle kurssille pääsee ilmoittautumaan. Opintojaksoille ilmoittautuvan opiskelijan tulee olla läsnäoleva Tampereen yliopiston opiskelija. Joillakin opintojaksoilla voi olla tästä poikkeava ilmoittautumiskäytäntö. Opintojaksoille ilmoittautumisen käytännöt kuvataan opetusohjelmassa opintojaksojen tiedoissa.

Ilmoittautumisen vaiheet: sähköinen ilmoittautuminen opetusohjelman kautta

  1. Aloita hakemalla opetusohjelmasta opintojakson tiedot. Paina Ilmoittautuminen-kohdassa olevaa Ilmoittaudu NettiOpsussa-painiketta.
  2. Kirjaudu NettiOpsuun TaY:n peruspalvelutunnuksellasi.
  3. Tarkista vielä, että olet ilmoittautumassa oikealle kurssille (ja oikeaan ryhmään) ja jatka klikkaamalla Ilmoittaudu-painiketta.
  4. Tulet sivulle, jolla sanotaan: Ilmoittautumisesi on vastaanotettu. Lopullinen lista ryhmään valituista julkistetaan opetusohjelmassa mainitulla tavalla.

Ilmoittautumisen vaiheet: sähköinen ilmoittautuminen NettiOpsun kautta

  1. Aloita kirjautumalla NettiOpsuun peruspalvelutunnuksellasi.
  2. NettiOpsussa klikataan kohtaa Kurssit. Esiin tulee lista yksiköistä, joilla on meneillään kurssi-ilmoittautuminen.
  3. Huomaa, että yksiköt eivät välttämättä käytä ilmoittautumisjärjestelmää kaikilla kursseillaan. NettiOpsussa näkyvä kurssilista voi siis näyttää lyhyeltä todelliseen opetustarjontaan nähden. Linkki opintojaksolle ilmoittautumiseen aktivoituu, kun ilmoittautumisaika kurssille alkaa. Opintojaksoille ei tehdä valintaa ilmoittautumisjärjestyksessä, joten ilmoittautua voi milloin vain ilmoittautumisajan puitteissa.
  4. Klikkaa haluamaasi yksikköä ja sen jälkeen aukeavalla sivulla voit avata opintojakson ilmoittautumista koskevat tiedot. Näistä löytyy myös linkki opintojakson tarkempiin tietoihin opetusohjelmassa. NettiOpsussa näkyvät vain ne opintojaksot, joille on mahdollista ilmoittautua sähköisesti.
  5. Tarkista vielä, että olet ilmoittautumassa oikealle opintojaksolle tai oikeaan ryhmään ja jatka klikkaamalla Ilmoittaudu-painiketta. Tulet sivulle, jolla sanotaan: Ilmoittautumisesi on vastaanotettu. Lopullinen lista ryhmään valituista julkistetaan opetusohjelmassa mainitulla tavalla.

Omien ilmoittautumisten tarkistaminen ja peruminen

Ilmoittautumisen voi perua jo saman tien, kun olet saanut ilmoituksen Ilmoittautumisesi on vastaanotettu. Omat kurssi-ilmoittautumisesi näet myös NettiOpsussa kohdassa Kurssit: Ilmoittautumiset. Ilmoittautumisen voi perua painamalla kyseisellä sivulla nappia Peru kurssi-ilmoittautuminen.

Voit perua ilmoittautumisesi kohdasta Kurssit: Peruminen. Opintojakson päätyttyä opintojakso ei näy enää kurssi-ilmoittautumisissasi NettiOpsussa.

Tieto valinnasta tulee näkyviin NettiOpsuun, kun ilmoittautumisaika on päättynyt ja opettaja valinnut opintojakson osanottajat.

 
Ylläpito: soc.info@uta.fi
Muutettu: 26.8.2015 8.56 Muokkaa

Tampereen yliopisto

Tampereen yliopisto
03 355 111
kirjaamo@uta.fi


KARVI-auditoitu HR Excellence in Research

YLIOPISTO
Tutkimus
Opiskelijaksi
Ajankohtaista
Yhteistyö ja palvelut
Yliopisto

AJANKOHTAISTA
Aikalainen
Avoimet työpaikat
Rehtoriblogi
Tampere3

PALVELUT
Aktuaarinkanslia
Avoin yliopisto
Hallinto
Kansainvälisen koulutuksen keskus
Kielikeskus
Kielipalvelut
Kirjaamo
Kirjasto
Liikuntapalvelut
Viestintä
Tietohallinto
Tutkimuspalvelut
Täydennyskoulutus
Tietoarkisto
» lisää palveluita

OPISKELU
Opetusohjelma
Opinto-oppaat
Opiskelijan työpöytä

SÄHKÖISET PALVELUT
Andor-hakupalvelu
Uusi lainasi
Intra
Moodle (learning2)
NettiOpsu / NettiRekka
NettiKatti
Sähköinen tenttipalvelu
TamPub
Office 365 webmail
Utaposti webmail
Wentti