Sisältöön
tampereen yliopisto: yhteiskuntatieteiden tiedekunta: opiskelu: tutkinto-ohjelmat: porin yksikkö: opiskelukäytännöt ja ohjeet:
Yhteiskuntatieteiden tiedekuntaTampereen yliopistoYhteiskuntatieteiden tiedekunta
Porin yksikkö

Valmistuminen

Kun opiskelija on suorittanut tarvittavat opinnot, hän hakee tutkintotodistusta tieteenalayksiköltä oheisten ohjeiden mukaisesti. Ennen todistushakemuksen täyttämistä opiskelijan tulee itse tarkistaa, että kaikki tutkintorakenteeseen kirjatut opinnot on suoritettu ja kokonaismerkinnät haettu. Maisterin tutkintotodistusta ei voi hakea ennen kuin on valmistunut kandidaatiksi. Kandidaatin tutkintotodistusta kannattaakin hakea heti kun kaikki kandidaatin tutkintoon kuuluvat opinnot on suoritettu.

Kaikki Tampereen yliopiston tutkintotodistukset toimitetaan aktuaarinkansliaan tallennettavaksi ja sinetöitäväksi. Valmiin todistuksen voi noutaa suoraan aktuaarinkansliasta (ks. yhteystiedot ja aukioloajat) tai pyytää lähettämään postitse ilmoittamalla todistusanomukseen postitusosoite.

Kandidaatin ja maisterin tutkinnon suorittaneille annetaan tutkintotodistusta myönnettäessä maksutta kansainväliseen käyttöön tarkoitettu, englanninkielinen Diploma Supplement.

Todistushakemus Maaliskuusta 2014 lähtien kandidaatin- ja maisterintutkintojen todistushakemukset tehdään sähköisesti NettiOpsussa. Hakemuslomake löytyy NettiOpsusta kohdasta Valmistuminen. Lomakkeen täyttöön liittyvissä kysymyksissä voi olla yhteydessä opintosihteeri Helena Siipoon (Linna 6060). Alla yleisiä ohjeita hakemuksen tekemiseksi:

Kandidaatin tutkinnon todistushakemus
1. Pääaineen opinnot: valitse tähän pääaineesi/tutkinto-ohjelmasi perus- ja aineopinnot 2. Sivuaineet: valitse tähän väh. 15 op:n laajuisia sivuaine- tai valinnaisten opintojen kokonaisuuksia 3. Kielet: valitse tähän pakolliset kieliopinnot sekä mahdollisia ylimääräisiä kieliopintoja 4. Muut opinnot: valitse tähän yhteiset opinnot sekä mahdollisia muita kokonaisuuksiin kuulumattomia jaksoja

Maisterin tutkinnon todistushakemus
1. Pääaineen opinnot: valitse tähän pääaineesi/tutkinto-ohjelmasi syventävät opinnot 2. Sivuaineet: tähän voit valita väh. 15 op:n laajuisia sivuaine- tai valinnaisten opintojen kokonaisuuksia 3. Kielet: jos olet suorittanut ylimääräisiä kieliopintoja, jotka eivät kuulu kandidaatin tutkintoon, voit valita niitä tähän 4. Muut opinnot: tähän voit valita muita kokonaisuuksiin kuulumattomia jaksoja 5. Jos suoritat pelkkää maisterintutkintoa ja sinulta on vaadittu aiempaa tutkintoa täydentäviä opintoja, listaa täydentävät opinnot lomakkeen viimeisen sivun kohtaan "Viesti hakemuksen käsittelijälle".

HUOM! Lähetettyäsi todistushakemuksen, tarkista että saat siitä kopion omaan uta-sähköpostiosoitteeseesi. Näin voit varmistaa, että hakemus on tullut perille yksikköön.

Jatko-opiskelijoiden valmistumisesta, ks. yksikön jatko-opiskelusivut.

Valmistuminen kevätlukukaudella 2015

Kevätlukukaudella 2015 maisteriksi valmistuvien tulee jättää gradu painoon huhtikuun loppuun mennessä. Tutkielmien ohjaajat antavat tarkempia aikatauluja ja ohjeita gradun hyväksymisestä ja kypsyyskokeesta.

Kevätlukukauden viimeiset todistukset myönnetään ke 17.6.2015. Tutkintotodistushakemus tulee jättää viimeistään ke 10.6.2015. Jos kuitenkin haluat todistuksen ennen valmistuneiden juhlaa, todistushakemus tulee jättää viimeistään keskiviikkona 3.6.2015. Kaikkien suoritusten ja kokonaismerkintöjen tulee olla rekisterissä tutkintotodistusta haettaessa. Tutkintotodistuksia ei myönnetä heinäkuussa. 

Kevätlukukaudella YKY:n yhteistä valmistuneiden maistereiden juhlaa vietetään Tampereella 12.6.2015. Porin yksikössä on järjestetty oma valmistuneiden juhla yleensä kerran vuodessa. Tästä tiedotetaan aina erikseen. Valmistuneet kutsutaan juhlaan henkilökohtaisesti sähköpostilla.

Katso myös Yhteiskunta- ja kulttuuritieteiden yksikön sivulta valmistuminen

 
Ylläpito: soc.info@uta.fi
Muutettu: 26.6.2015 15.49 Muokkaa

Tampereen yliopisto

Tampereen yliopisto
03 355 111
kirjaamo@uta.fi


KARVI-auditoitu HR Excellence in Research

YLIOPISTO
Tutkimus
Opiskelijaksi
Opiskelu
Ajankohtaista
Yhteistyö ja palvelut
Yliopisto

AJANKOHTAISTA
Aikalainen
Avoimet työpaikat
Rehtoriblogi
Tampere3

PALVELUT
Aktuaarinkanslia
Avoin yliopisto
Hallinto
Kansainvälisen koulutuksen keskus
Kielikeskus
Kielipalvelut
Kirjaamo
Kirjasto
Liikuntapalvelut
Viestintä
Tietohallinto
Tutkimuspalvelut
Täydennyskoulutus
Tietoarkisto
» lisää palveluita

OPISKELU
Opetusohjelma
Opinto-oppaat
Opiskelijan työpöytä

SÄHKÖISET PALVELUT
Andor-hakupalvelu
Andor - uusi lainasi
Intra
Moodle (learning2)
NettiOpsu / NettiRekka
NettiKatti
Sähköinen tenttipalvelu
TamPub
Office 365 webmail
Utaposti webmail
Wentti