Sisältöön
tampereen yliopisto: yhteiskuntatieteiden tiedekunta: tutkimus: historiatiede: historian tohtoriohjelma: historiatieteiden valtakunnallinen tohtoriohjelma: toiminta:
Yhteiskuntatieteiden tiedekuntaTampereen yliopistoYhteiskuntatieteiden tiedekunta
Historiatieteiden valtakunnallinen tohtoriohjelma

Tohtoriohjelman kevätkonferenssi - Doctoral Programme's Annual Spring Conference

Historiatieteiden tutkijakoulun, nyk. tohtoriohjelman vuosittainen jatkokoulutuskonferenssi järjestettiin ensimmäisen kerran toukokuussa 1999. Konferenssi on tarkoitettu kaikille tohtoriohjelmaan rekisteröityneille historian alan tohtoriopiskelijoille ja siinä käsitellään historiantutkimuksen yleisiä metodisia ja ajankohtaisia kysymyksiä. Luennoitsijoina ovat alan kotimaiset ja kansainväliset huiput. Konferenssi koostuu tavallisesti sekä yleisesitelmistä että workshopeista, joissa osanottajat esittelevät konferenssin teemaan tai omaan väitöskirjatyöhönsä liittyviä työpapereita. Näiltä sivuilta löydät kaikkien tutkijakoulun ja tohtoriohjelman järjestämien kevätkonferenssien ohjelmat sekä työpapereiden esittäjien nimet ja papereiden otsikot.

Doctoral Programme's Annual Conference takes place in May - early June and has been arranged since 1999. The conference is designed as an informal but academic meeting of doctoral students in history. The usual programme consists of keynote lectures and workshops concentrating on current methodological or other important questions in historical research. Keynote speakers include both international and finnish scholars and the individual workshops are chaired by established historians working as experts on the themes concerned. In these pages you can find programmes of all the past conferences (in Finnish) as well as information on the keynote speakers, workshops and titles of the papers held at the conference.

Historiatieteiden valtakunnallinen tohtoriohjelma
koordinaattori Tapio Salminen, 33014 Tampereen yliopisto