Sisältöön
tampereen yliopisto: yhteiskuntatieteiden tiedekunta: tutkimus: historiatiede: historian tohtoriohjelma: historiatieteiden valtakunnallinen tohtoriohjelma: toiminta: kevätkonferenssit: konferenssi 2012:
Yhteiskuntatieteiden tiedekuntaTampereen yliopistoYhteiskuntatieteiden tiedekunta
Historiatieteiden valtakunnallinen tohtoriohjelma

Historiatieteiden valtakunnallisen tohtoriohleman kevätkonferenssi 21.5.2011

Ohjeet matkakulujen maksatusta varten

Tohtoriohjelma maksaa konferenssiin osallistuneiden ja siellä työpaperin esittäneiden tohtoriohjlemaan rekisteröityneiden jatko-opiskelijoiden matkakulut. Kulut korvataan julkisen liikennevälineen mukaan. Tohtoriohjelma ei maksa päivärahoja.

Matkat korvataan matka-apurahamenettelyn kautta, jota varten on täytettävä seuraavista linkeistä avautuvat kaksi lomaketta.

1. Matkalaskulomake (Huom: Saattaa avautua muodossa Read Only, jolloin lomake on tulostettava ensin ja täytettävä sitten käsin), johon merkitään henkilötiedot ja osoite, eritellään matkan kesto, väline, kustannukset ja yhteenlaskettu kulu sekä liitetään nidottuna asianomaiset kuitit.

2. Matka-apurahan maksatuslomake. Lomakkeeseen EI merkitä maksettavaa summaa, mutta se täytetään muuten kokonaan. Lomakkeessa on oltava ehdottomasti BIC/SWIFT –koodi ja tilinumeron on oltava IBAN muodossa.

Molemmat lomakkeet allekirjoitetaan ja lähetetään postitse Historiatieteiden valtakunnallisen tohtoriohjelman koordinaattorille osoitteeseen:

Koordinaattori Tapio Salminen,
Historiatieteiden valtakunnallinen tohtoriohjelma,
YKY/Historia
33014 TAMPEREEN YLIOPISTO

Postikulut tullaan huomioimaan korvauksissa.

Lomakkeiden kuitteineen on oltava perillä tutkijakoulun koordinaattorilla viimeistään perjantaina 8.6.2012. Sen jälkeen saapuneita laskuja koulu ei korvaa.

MUISTA ETTÄ matka-apurahan maksatuslomaketta EI lähetetä lomakkeessa olevaan osoitteeseen, VAAN tutkijakoulun koordinaattorille.

Korvaukset etenevät maksatukseen kootusti niin, että maksatuspyynnöt toimitetaan kassaan samalla kertaa 11.6.2012. Kesän vuoksi kannattaa varautua siihen, että rahat ovat tilillä vasta elokuun alussa. Jos et ole saanut korvaustasi 17.8. mennessä, ota yhteys koordinaattoriin.

Historiatieteiden valtakunnallinen tohtoriohjelma
koordinaattori Tapio Salminen, 33014 Tampereen yliopisto