Sisältöön
tampereen yliopisto: yhteiskuntatieteiden tiedekunta: tutkimus: historiatiede: historian tohtoriohjelma: historiatieteiden valtakunnallinen tohtoriohjelma:
Yhteiskuntatieteiden tiedekuntaTampereen yliopistoYhteiskuntatieteiden tiedekunta
Historiatieteiden valtakunnallinen tohtoriohjelma

Tukea tohtoriopintoihin

Tohtoriohjelman toiminnan rahoituksesta vastaa 31.12.2015 saakka Suomen Akatemia. Akatemian sivuilta löydät ajankohtaista tietoa myös tieteen rahoituksesta ja valtion tiedepolitiikasta. - The activties of the Finnish Doctoral Programme of History is funded by the Academy of Finland.

Turun yliopiston AURORA-tietokannan kautta löydät ajantasaista tietoa rahoitusmahdollisuuksista.

Erinomainen lähtökohta tutkijoiden liikkuvuutta ja rahoitusta koskevien tietojen etsimiselle ovat yliopistojen tutkimuspalveluiden sivut. - An exellent introduction to issues concerning researcher mobility and funding are the www-pages of research services of individual Finnish universities (usually only in Finnish).

CIMO myöntää ja välittää apurahoja suomalaisille ja ulkomaisille korkeakouluopiskelijoille, jatko-opiskelijoille ja tutkijoille sekä suomalaisille kulttuurin asiantuntijoille. - CIMO awards and administers scholarships for international students, postgraduate students (after Master-level), researchers (postgraduates after Master-level degree or postdoctorates), teachers and administrational staff of universities.

Tärkeitä tutkijoiden kansainvälistä liikkuvuutta ja rahoitusta koskevia portaaleja. - Other important portals on researcher mobility and funding:

Euraxess - Eurooppalainen tutkijoiden liikkuvuusportaali - The European Researcher's Mobility Portal

EU:n tutkimus- ja innovaatio-ohjelmat - The Finnish Secretariat for EU R&D

CORDIS

The Seventh Research Framework Programme (FP7)

Historiatieteiden valtakunnallinen tohtoriohjelma
koordinaattori Tapio Salminen, 33014 Tampereen yliopisto