Sisältöön
tampereen yliopisto: yhteiskuntatieteiden tiedekunta: tutkimus: sosiaalipolitiikka: omaryhmä/ omagroup:
Yhteiskuntatieteiden tiedekuntaTampereen yliopistoYhteiskuntatieteiden tiedekunta
OMAryhmä/ OMAgroup

TAPAHTUMAT:

¤ RESEARCHING YOUNG PEOPLE IN TRANSITION. An open research seminar on young people, networks and transitions. Time: April 6th 2016, 9.30 a.m.–12.30 p.m. Place: University of Tampere, Main building C 8, Kalevantie 4, Tampere. PERLA in co-operation with the research groups Gender Equality and Quality of Life (GEQ), Bridging the Gaps Together, OmaGroup and Digital Youth in Media City organizes an international research seminar on young people, networks and transitions. Programme.

¤ Osallistuva budjetointi kaupunkien kehittämisessä: 30.3.2016 klo 12.00-16.30, Tampereen kaupungin valtuustosali, Aleksis Kiven katu 14-16 c, 5. krs. Suora livestream-lähetys osoitteessa http://www.mediaserver.fi/live/tampere. Ennakkoilmoittautumiset e-lomakkeella viimeistään 24.3.2016 osoitteessa: https://elomake3.uta.fi/lomakkeet/16550/lomake.html. Ohjelma.

¤ Virtuaalinen posterinäyttely nuorten tulevaisuuden palveluista.

¤ Osallisuus ja eriarvoisuus kaupungissa. OMA-tutkimusryhmän järjestämä avoin seminaari. Torstaina 26.11.2015 klo 10-14. Paavo Koli -sali (Pinni A, Tampereen yliopisto). TERVETULOA!

¤ Nuorten osallisuus ja tulevaisuuden palvelut -raportin julkistamistilaisuus Nuorisotutkimuspäivillä Tampereella perjantaina 13.11.2015 klo 11-12.30 työryhmässä Nuorten osallisuutta vahvistavat palvelut. TERVETULOA!

OPETUS:

¤ Oletko kiinnostunut tutkimaan kandidaatin tutkielman tai pro gradu -työssäsi OmaRyhmän tutkimushankkeiden teemoja? Ota yhteyttä, niin keskustellaan mahdollisesta yhteistyöstä

UUTISJUTTUJA:

Kuka saa osallistua kaupungin suunnitteluun? 6.5.2015

#uusiarki -posterinäyttelyn avajaistilaisuus Tesoman liikekeskuksessa 16.12.2014

Yhteiskunnan ongelmia ei voi korjata yksilö kerrallaan 24.11.2014

Liina Sointu palkittiin 24.10.2014

Ideat alusta asti asukkailta: osallistuva budjetointi luo uudenlaista asukasdemokratiaa 16.9.2014

Lähiöneuvottelukunnan miniseminaari 23.4.2014

Nuorten Tesoma -tilaisuus 13.5.2014