Aila ja aineistojen jatkokäyttö -seminaari

Väinö Linna -sali, Linna-rakennus

Järjestäjä(t)

Tietoarkisto

Yhteiskuntatieteellinen tietoarkisto järjestää Aila ja aineistojen jatkokäyttö -seminaarin 15.9.2016.

Seminaarissa esitellään käytännönläheisesti ja konkreettisin esimerkein Aila-palveluportaalia, aineistoja, uudistuksia sekä tietoarkiston tietopalvelua ja ulkomaisten data-arkistojen varantoja. Suunvuoron saavat niin tietoarkistolaiset kuin palvelujen käyttäjät. Päivän päätteeksi jaetaan Aineistopalkinto.

Suomenkielinen tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille.

» Ilmoittaudu 8.9.2016 mennessä. (Ilmoittautuminen alkaa 1.8.2016.)

• Klo 12:15– Tervetuloa
    Helena Laaksonen, johtaja, Yhteiskuntatieteellinen tietoarkisto
  • Klo 12:20–12:55 Ailan käyttö ja aineistovarannot
    Hannele Keckman-Koivuniemi, tietopalvelupäällikkö, Yhteiskuntatieteellinen tietoarkisto