Digiaamiainen 2017

Alkaa kello
Päättyy
Päättyy kello

Hard Rock Cafe (Aleksanterinkatu 21, Helsinki)

Järjestäjä(t)

Laurea-ammattikorkeakoulu, Tampereen yliopisto ja Tekes

USCO – Using Digital Co-Creation for Business Development ja Infoergo – Tuottavuutta, laadukasta asiakaskokemusta ja työhyvinvointia informaatioergonomialla ovat herättäneet suurta kiinnostusta ja siihen vastatakseen Laurea-ammattikorkeakoulu, Tampereen yliopisto ja Tekes järjestävät yhteisen Digiaamiaisen tiistaina 7.3 Hard Rock Cafessa Helsingin keskustassa.

Digiaamiaisella syvennytään digitalisaation johtamiseen, yhteiskehittämiseen digitaalisissa palveluissa ja digitaalisen työn käytänteisiin. Kehitysjohtaja Jussi-Pekka Erkkola Keskolta on mukana puhumassa digikyvykkyyksistä ja Isännöintiverkon kehityspäällikkö Shabila Saastamoinen ja Kevan asiakkuustoiminnan kehittämispäällikkö Tero Manninen kertovat miten heillä on hyödynnetty yhteiskehittämistä digitaalisten palveluiden yhteydessä.

Ohjelmassa on varattu paljon aikaa vuorovaikutukselle ja toivommekin vilkasta keskustelua digiteemojen ympäriltä.

Katso ohjelma Digiaamiainen 2017 -verkkosivuilta.

ohjelmajohtaja Riitta-Liisa Larjovuori
riitta-liisa.larjovuori@uta.fi