Info Orionin kilpailusta opiskelijoille ja tutkijoille

Alkaa
Alkaa kello
Päättyy
Päättyy kello

Yliopiston päärakennus, luentosali C6, Kalevantie 4

Järjestäjä(t)

Orion/TaY MED

Onko mielessäsi idea, joka voisi kehittää lääkealaa? Teetkö tutkimusta suomalaisessa yliopistossa? Oletko koskaan miettinyt ideasi valjastamista kaupalliseen käyttöön?

Sekä Orion Oyj että Suomi täyttävät tänä vuonna 100 vuotta. Juhlistaakseen näitä merkkipaaluja Orion kutsuu kaikki yliopisto-opiskelijat ja -tutkijat osallistumaan Oriontation – 100 ideaa -kilpailuun, jossa kerätään ideoita kolmessa kategoriassa kehittämään sekä ihmisten että eläinten hoitoa. Jokaisen kategorian paras ehdotus palkitaan 10 000 eurolla. Lisäksi voittajaehdotukset esitellään yhtiön symposiumissa ja palkintogaalassa alkuvuodesta 2018. Kilpailuehdotusten viimeinen jättöpäivä on 30.9.2017.

Lääketehdas järjestää myös kilpailuun liittyvän roadshown. Tampereella kilpailusta saa lisätietoja Tampereen yliopiston ja Tampereen teknillisen yliopiston kampuksilla.

- TTY, Kampusklubi, Kampusareena klo 10-11
- TaY keskustakampus, luentosali C6, Kalevantie 4, klo 12-13