Kestävä kaupunkikehitys

Alkaa kello
Päättyy
Päättyy kello

Edu's Cafe, Åkerlundinkatu 5 B, Virta-rakennus 3. krs.

Järjestäjä(t)

Tampereen yliopisto ja Tamperen teknillinen yliopisto

​Uuden Tampereen yliopiston opetustarjontaan suunnitellaan parhaillaan uutta kandidaatin tutkinto-ohjelmaa, jonka nimi on kestävä kaupunkikehitys. Tutkinto on tarkoitus toteuttaa kokonaan uudella tavalla ilmiöpohjaisesti ja poikkitieteellisesti. Ensimmäisten opiskelijoiden on suunniteltu aloittavan tutkinto-ohjelmassa tammikuussa 2020. Tutkinto-ohjelma on suomenkielinen ja laajuudeltaan 180 opintopistettä. Opiskelijoita on kaavailtu otettavan ohjelmaan vuosittain 40–50.

Osallistu kestävän kaupunkikehityksen kanditutkinnon suunnitteluun ja vaikuta uudenlaiseen tapaan tehdä korkeakoulutusta. Työpajaan toivotaan laajaa osanottoa monilta eri aloilta. Korkeakoulujen henkilökunnan ja opiskelijoiden lisäksi mukaan työpajaan toivotaan myös ulkopuolisia sidosryhmiä.

Suunnittelutyöpaja on jatkoa marraskuun 2017 ja 2.5.2018 työpajoille.

Lue tutkinto-ohjelman suunnittelusta kertova uutinen: Ilmiöpohjaista ja poikkitieteellistä

Tervetuloa suunnittelutyöpajaan!

Ilmoittauduthan viimeistään perjantaina 24.5., ilmoittautumislomake