Koulutusviesti-foorumi / Transnational Education Forum

Linna-rakennus, LS K103, osoite: Kalevantie 5

Järjestäjä(t)

Kansainvälisen koulutuksen keskus

Finland Universityssa toimivat asiakkuuspäälliköt yhdessä asiantuntijoiden kanssa Turusta, Kuopiosta ja Tampereelta kertovat viime aikaisista Finland Universityn koulutusvientiprojekteista.

Tule mukaan käymään keskustelua siitä mitä koulutusvientirintamalla tapahtuu. Mukaan saat vinkkejä ja neuvoja eri toimintatavoista sekä päämääristä.

Tilaisuuteen toivotaan mahdollisimman paljon osallistujia eri tieteenaloilta monipuolisen keskustelun virittämiseksi!

Kahvituksen järjestämiseksi toivomme sitovaa ilmoittautumista 10.4. mennessä. Ilmoittautuminen e-lomakkeella

klo 9.00 Peli muuttuu - koulutusvienti vol. 2

-Vararehtori Harri Melinin avaussanat

klo 9:30 Näin näitä tehdään!

Esimerkkejä meneillään olevista hankkeista:

• Tilaustutkintokoulutuksilla opetusosaamista Namibiaan (BA & MA)

- Sari Havu-Nuutinen (UEF), Anna Alasuutari (UTU)

• Yliopistopedagogiikkaa thaimaalaisille – Mirka Gustafsson (FinUni)

• Opettajan täydennyskoulutusta Omanissa - Ari Koski (FinUni)

• Kansainvälisen opettajain täydennyskoulutusohjelman rakentaminen Suomeen, case Saudi-Arabia – Ari Koski (FinUni)

• Keskustelua

klo 11:30 Opit ja kopit

Finland Universityn yhteenvetoa, mitä on opittu tähän mennessä ja katsaus siihen mitä on tulossa -Mirka Gustafsson, Ari Koski, Mari Argillander

Tervetuloa mukaan!

Mirka Gustafsson