Lasten kaltoinkohtelu ja ylisukupolvisuus

Sampolan juhlasali, Sammonkatu 2

Järjestäjä(t)

TaY/PERLA, Tampereen seudun työväenopisto, Tampereen kaupunki

Hoitotieteen professori Eija Paavilainen ja sosiaalityöntekijä Sanna Laine luennoivat Suomalainen lapsuus, nuoruus ja perhe -sarjassa. Luentosarja on osa Suomen 100-vuotisjuhlan ohjelmaa.

- Luennoilla puhutaan suomalaisen yhteiskunnan keskeisistä lapsuuteen ja perheeseen kytkeytyvistä instituutioista ja käytänteistä sekä niiden menneisyydestä, nykyisyydestä ja tulevaisuudesta, kuvaa tutkimusjohtaja Katja Repo Tampereen yliopistosta.

Puhujat ovat eri tieteenaloilta. Luentosarjan aikana voi kuulla niin kasvatus- ja yhteiskuntatieteilijöiden, historioitsijoiden kuin hoitotieteilijöiden näkemyksiä alojensa viimeisimmästä tutkimuksesta.

Luentosarjan pääjärjestäjä on Tampereen yliopiston Lapsuuden, nuoruuden ja perheen tutkimuskeskus PERLA. Mukana ovat myös Tampereen seudun työväenopisto ja Tampereen kaupunki.

Luennot järjestetään 18.1. – 12.4. keskiviikkoisin klo 16 – 17.30 Tampereella Sampolan juhlasalissa, Sammonkatu 2. Ne ovat maksuttomia ja avoimia kaikille kiinnostuneille.

Suomalainen lapsuus, nuoruus ja perhe -luentosarjan ohjelma

Tutkimusjohtaja Katja Repo, 050 318 6199
Tampereen yliopisto/PERLA