Lauteilla-tilaisuus: Brändäys ja palvelumuotoilu

Alkaa kello
Päättyy
Päättyy kello

Ravintola Artturi (Kauppakatu 9).

Järjestäjä(t)

Tampereen kaupunki, Tampereen yliopisto, Tampereen teknillinen yliopisto ja TAMK kutsuvat yhteen sote-alan pk-yrityksiä, tutkijoita ja opiskelijoita. Lauteilla-tapahtumassa kohtaavat alan toimijoiden ideat ja ajatukset, tavoitteena on löytää hedelmällisiä yhteistyön paikkoja!

Lauteilla on kautta kansamme historian käyty henkevimmät keskustelut, saatu parhaimmat ideat ja solmittu yllättävimmät kumppanuudet. Näissä löylyissä pidetään vaatekerta päällä, mutta pölyt saavat silti kyytiä. Lauteilla otetaan rennosti, nostetaan jalat ylös, korkataan saunajuomat - ja lähdetään virkistyneinä kotimatkalle.

Teema
Tällä kertaa lauteilla on teemana brändi, tuotteistaminen ja palvelumuotoilu. Toivotamme tervetulleiksi kaikki, joille brändin rakentaminen sekä palvelujen asiakaslähtöinen ja osallistava kehittäminen ovat ajankohtaisia teemoja. Tule mukaan kuulemaan ja keskustelemaan brändäyksestä ja palvelumuotoilusta sote-sektorilla!

Mukana löylyjä heittämässä:

• Tanja Verho, tiimivalmentaja, TAMK Proakatemia - Palvelumuotoilu ❤ sote
  • Elina Närvänen, markkinoinnin dosentti, Tampereen yliopisto - Asiakaslähtöisen brändipääoman rakentaminen sote-alalla
  • Heltti Oy

Tilaisuuden kulku

Tässä Lauteilla-tapahtumassa keskustellaan sote-alan brändäykseen ja palvelumuotoiluun liittyvistä teemoista ja kuullaan muutaman alan asiantuntijoiden alustukset aiheesta. Paikalla on niin alan opiskelijoita, yrittäjiä kuin tutkijoitakin, joten mielenkiintoisia keskusteluja ja uusia näkökulmia on taatusti luvassa. Tilaisuudessa on tarjolla kahvia sekä kevyttä purtavaa. Toivottavasti pääset mukaan!

Ilmoittaudu mukaan tästä

Yhteyspäällikkö Mia Simpanen, 040 190 1243, mia.simpanen@uta.fi