The role of child attachment for emotion regulation and mental health at school-age

Alkaa
Alkaa kello
Päättyy
Päättyy kello

Linna, ls. 4013, Kalevantie 5

Järjestäjä(t)

YKY

Professori Kathryn Kerns Kent State Universityn (Ohio, Yhdysvallat) psykologian laitokselta pitää kaikille avoimen vierailuluennon, joka käsittelee vanhemman ja lapsen välisen kiintymyssuhteen yhteyttä lapsen tunteidensäätelyyn ja mielenterveyteen kouluiässä. Luennolla käydään läpi kouluikäisen lapsen ja vanhemman kiintymyssuhteen keskeiset piirteet. Tämän jälkeen esitellään uusinta tutkimusta kiintymyssuhteen yhteydestä lapsen emotionaaliseen sopeutumiseen sekä esitellään kiintymyssuhteen ja mielenterveyden välisiä kehityspolkuja.

Professori Kerns on maailman johtavia kouluikäisen lapsen kiintymyssuhteen tutkijoita. Hänet on palkittu Bowlby-Ainsworth Contributor -palkinnolla, jonka myönsi New York Attachment Consortium.

Tutkijatohtori Marjo Flykt
marjo.flykt@uta.fi