Studia Generalia: Saarikertomukset suomalaisessa kirjallisuudessa

Pinni B1097, Kanslerinrinne 1

Järjestäjä(t)

Kirjallisuustieteen tutkinto-ohjelma / Viestintätieteiden tiedekunta

Kaikille avoin luentosarja keskiviikkoisin 1.2.2017 - 15.3.2017 Tampereen yliopistossa

Ke 8.3.
Saija Isomaa: Höyhensaaret ja Ohdakesaaret Zachris Topeliuksen satukokoelmassa Sagor II
Lieven Ameel: Saaristo kaupungissa. Helsingin saaret kirjallisuudessa

Studia Generalia keskittyy tarkastelemaan saarikertomuksia suomalaisessa kirjallisuudessa Kalevalasta nykyproosaan. Luentosarja on kaikille avoin ja tilaisuuksiin on vapaa pääsy.

Tampereen yliopiston kirjallisuudenopiskelijat voivat suorittaa kurssilla kaksi opintopistettä opintopassiin kirjoittamalla luentosarjasta luentopäiväkirjan tai 5 op. kohtaan KIRA3G tai KIRSKIS5 erikseen sovittavalla esseesuorituksella.

Lämpimästi tervetuloa!

Sarjan päätöskerta
15.3.
Merja Sagulin: Saaret Hannu Raittilan tuotannossa