Tampere University Pressin Vuoden kirjan 2016 julkistamistilaisuus

Alkaa kello
Päättyy
Päättyy kello

Linna 1. krs, entinen kirjakaupan tila (Kalevantie 5)

Järjestäjä(t)

Tampere University Press

Tilaisuudessa julkistetaan Tampere University Pressin Vuoden 2016 kirja ja sen tekijä/tekijät palkitaan kunniakirjalla.

Vuoden kirjan on tänä vuonna valinnut Tampere University Pressin toimituskunta, johon kuuluvat professori Mikko Keskinen Jyväskylän yliopistosta, yliopistonlehtori Terttu Kortelainen Oulun yliopistosta, professori Vuokko Niiranen Itä-Suomen yliopistosta, professori emerita Ullamaija Kivikuru, professori emeritus Matti Alestalo ja professori Veli-Matti Värri Tampereen yliopistosta.

Vuonna 2016 Tampere University Press (TUP) julkaisi kaikkiaan 125 kirjaa, joista väitöskirjoja oli 119. Väitöskirjat eivät osallistuneet kilpailuun.

Vuoden kirjan valinnassa olivat mukana seuraavat kuusi kirjaa, jotka kaikki julkaistiin heti avoimesti sekä TamPubissa että kansainvälisessä OAPEN Library -portaalissa.

Tervetuloa!

Kati Mäki