Tampereen yliopiston laulajat pienyhtyeineen: Merry Christmas!

Alkaa
Alkaa kello

Päätalo, juhlasali, osoite: Kalevantie 4.

Järjestäjä(t)

Tampereen yliopiston laulajat (TYL)

Tampereen yliopiston laulajat (TYL) järjestää perinteisen joulukonserttinsa tänä vuonna kotiyliopistonsa juhlasalissa.

Tässä ohjelmistoltaan monipuolisessa a cappella -konsertissa on mukana koko kuoron esittämien joululaulujen lisäksi kappaleita kuorolaisista koostuvilta lauluyhtyeiltä. TYL johdattelee kuulijat joulun tunnelmaan sekä joulun rauhasta ja ensimmäisestä jouluyöstä kertovin sävelin että hilpeää ja riemukasta joulutunnelmaa tarjoilevin tarinoin.

Konsertissa kuullaan sekä suomalaisia että kansainvälisiä joululauluja Einojuhani Rautavaarasta Bob Chilcottiin – perinteisiä joululauluja modernein sovituksin ja sanoituksia niin Kalevalasta kuin Saukiltakin. Väliaika erottaa toisistaan konsertin kaksi eri teemaa.

Ohjelmistoon kuuluu toisaalta sielua hiveleviä, eteerisiä sointeja ja toisaalta iloista ja hilpeää joulutunnelmaa. Tylliläiset toivovat, että konsertista lähtiessään kuulijoilla olisi hymyn saattelema iloinen ja rauhallinen joulutunnelma.

Väliajalla glögitarjoilu

Liput konserttiin 15/8 euroa ovelta tai ennakkoon kuorolaisilta.

Muusta ennakkolipunmyynnistä tiedotetaan kuoron internet- ja Facebook-sivuilla.

Lisätietoja kuorosta TYL:in sivuilla
Instagram: @tampereenyliopistonlaulajat
Facebook: @tylkuoro
Twitter: @tylpuuhaa

Tampereen yliopiston laulajat on vuonna 1964 perustettu, noin 60 nuoresta laulajasta koostuva sekakuoro. Meitä pääasiassa Tampereen yliopiston opiskelijoista koostuvaa joukkoa yhdistää rakkaus musiikkiin ja erityisesti laulamiseen.

Harkituista konserttikokonaisuuksista ja raikkaasta soinnista kiiteltyä kuoroa on vuodesta 2010 alkaen johtanut musiikin maisteri Päivi Liimola.

Tessa Ekola, markkinointivastaava, tyl.markkinointi@gmail.com

Jami Särkinen vt. puheenjohtaja, tyl-pj@uta.fi, 050 358 7521