Tulevaisuuden kuusen istutus

Alkaa kello

Pinni A -rakennuksen edusta, Kanslerinrinne 1

Järjestäjä(t)

Julkisoikeuden opintosuunta järjestää Tampereen yliopiston ja Suomen yliopistokiinteistöt Oy:n luvalla Suomi 100 -kampanjaan liittyvän Tulevaisuuden kuusen istutuksen. Kuusen istuttaminen tapahtuu Tampereen yliopistossa järjestettävän Suomen ympäristöoikeustieteen seuran (SYS ry) vierailuseminaarin yhteydessä.

Kuusta istuttamassa ovat SYS ry:n puheenjohtaja Erkki Hollo, ympäristöministeriön lainsäädäntöjohtaja Riitta Rönn sekä järjestäjien puolelta yliopisto-opettaja Heta Heiskanen.

Tulevaisuuden kuusi -kampanja kutsuu kaikki suomalaiset ja Suomen ystävät istuttamaan juhlavuoden puita satavuotiaalle Suomelle. Kampanja on osa Suomi 100 -ohjelmaa ja sen suojelijana on Tasavallan Presidentti Sauli Niinistö.

Yliopistonlehtori, dosentti Jukka Viljanen, 040 190 1268, jukka.viljanen@uta.fi