Y-kampus: Hae mukaan kaupallistamaan liikeideasi!

Alkaa
Päättyy

Maatilamatkailukohde ja Y-kampus Kauppi

Järjestäjä(t)

Y-kampus

Y-kampuksen Business Camp -intensiivikurssien kaupallistamisen osuus on tarjolla marraskuun lopussa 22.-23.11.2017. Kaksi päivää vietetään Ilorannan maalaismaisemissa työskennellen oman liikeidean kaupallistamisen parissa. Leiriläisten omavastuu ruuasta ja majoituksesta on 50 €. Se maksetaan käteisellä paikan päällä.

Voit hakea mukaan, jos liikeideasi on tuotteistettu ja paketoitu vähintään paperilla Business Model Canvasiin tai liiketoimintasuunnitelmaksi. Yrittäjänä toimivat ja olemassaolevaa liikeideaa käytännössä toteuttavat henkilöt voivat hakea mukaan tekemään lisäboostia omaan markkinointiin ja myyntiin.

Oman liikeidean kaupallistamista lähestytään muun muassa lean-menetelmän, pitchauksen sekä pienyrittäjille sopivien markkinointi- ja myyntitekniikoiden avulla.

Kurssi on avoin kaikille Tampere3-opiskelijoille ristiinopiskelupalvelun kautta ja yrittäjille Avoimen ammattikorkeakoulun kautta. Ilmoittautuminen päättyy 13.11.2017. Tutkinto-opiskelijat ilmoittautuvat mukaan TAMKin Pakki-järjestelmän kautta.

Valmentaja Miina Kivelä