Siirtymäkauden hallitus nimitti uudelle yliopistolle henkilöstöjohtajan

Julkaistu 15.10.2018 - 08:56
Hanna Rinne

Hallitus nimitti 12.10. rehtori Mari Wallsin esityksestä uuden Tampereen yliopiston henkilöstöjohtajaksi KTM Hanna Rinteen.

Henkilöstöjohtajaksi valittu Hanna Rinne toimii tällä hetkellä Tampere3-hankkeen HR-projektijohtajana. Rinne on työskennellyt Tampereen teknillisen yliopiston henkilöstöjohtajana vuodesta 2013. Sitä ennen Hän on toiminut HR-johtotehtävissä mm. Huurre Groupissa ja Nokia Oyj:ssä. Rinteellä on vahva kokemus yliopistoyhteisön ja globaalien toimijoiden henkilöstöjohtamisesta sekä henkilöstön ja osaamisen kehittämisestä.

Henkilöstöjohtajan tehtävää haki 25 henkilöä.

- Uusi Tampereen yliopisto panostaa ihmisiin. Vahvan kansainvälisen HR-kokemuksen ansiosta Hanna Rinne on oivallinen valinta henkilöstöjohtajaksi, toteaa rehtori Mari Walls.

- Talous- ja rahoitusjohtajan, viestintä- ja brändijohtajan sekä Senior Advisorin nimityksistä pyritään päättämään vielä tämän viikon aikana. Toivon, että suurin osa meneillään olevista palvelujohdon ja yliopistokehittämisen tehtävien rekrytoinneista on saatu päätökseen marraskuun alkuun mennessä, Walls sanoo.