Somejam-viikonloppu nuorille syyslomalla

Julkaistu 4.10.2016 - 10:38

SOMEJAM2016 Tampereella tarjoaa nuorille digitaaliseen suunnitteluun keskittyvän viikonlopun 21.-23. lokakuuta. Tapahtumassa 13-18-vuotiaat nuoret suunnittelevat yhdessä nuorisotyön ja teknologisen kehittämisen eksperttien sekä korkeakouluopiskelijoiden kanssa 48 tunnin aikana ryhmissä esimerkiksi mobiilisovelluksia ja pelejä nuorisotyöhön. Lopuksi teknologian asiantuntijoista muodostuva arviointiryhmä valitsee voittajatiimin, joka pääsee esittelemään työnsä eteenpäin esimerkiksi Demolassa.

Tapahtumapaikkana on Tampereen kaupungin Monitoimitalo 13, Satakunnankatu 13. Somejam on osallistujille maksuton. Aiempaa teknistä kokemusta mukaan tulevat nuoret eivät tarvitse. Tapahtuman kieli on englanti.   

Somejam2016-viikonloppua järjestävät yhdessä Tampereen yliopiston mediakasvatuksen kansainväliset maisteriopiskelijat, Tampereen kaupungin nuorisotyö, Tampereen ammattikorkeakoulu ja Verke Kansallinen digitaalisen nuorisotyön kehittämiskeskus.

Verke on järjestänyt aiemmin Somejam-tapahtumia pari kertaa lähinnä korkeakouluopiskelijoille Oulussa ja Helsingissä. Tällä kertaa tapahtuma on suunnattu myös nuorille. Kyseessä on myös uudenlainen mediapedagoginen nuorisotyön muoto, jossa nuoret, opiskelijat ja asiantuntijat työskentelevät yhdessä.

Lisätietoja:
Mediakasvatuksen professori Sirkku Kotilainen, 040 190 9719, sirkku.kotilainen@uta.fi

http://www.nuortentampere.fi/nuoret/
https://www.facebook.com/somejam
https://twitter.com/somejamfi
https://www.instagram.com/somejamfi/
https://www.youtube.com/channel/UCKxuOjs3ZblSSp19OjElTKw

TAMPEREEN YLIOPISTON TIEDOTE 4.10.2016