Sisältöön
Avoin yliopisto-opetus Avoin yliopisto-opetus

Aloita opinnot avoimessa yliopistossa!

Avoimen yliopiston opetustarjonnassa on opintoja, jotka voit aloittaa ympäri lukuvuoden. Tutustu esimerkiksi Psykologian perusopintoihin (25 op) tai Journalistiikan ja viestinnän perusopintoihin (25 op), jotka voit opiskella joustavasti verkko-opintoina.

Kesällä voit aloittaa Tampereella tietojenkäsittelytieteiden opinnot kursseilla Lausekielinen ohjelmointi I (5 op) ja Tietokantojen perusteet (5 op). Kursseihin sisältyvä lähiopetus järjestetään kesä-heinäkuussa. Lisätietoja opinnoista. Ilmoittautuminen opintoihin päättyy 20.5.2018.

Tampereen yliopiston opetussuunnitelmien mukaisia avoimia yliopisto-opintoja on kesällä tarjolla myös yhteistyöoppilaitoksissamme Tampereen kesäyliopistossa ja Hämeen kesäyliopistossa.

Kalevantie 4, 33014 Tampereen yliopisto
puh. (03) 355 111