Mobility-Online

Tästä ohjeesta löydät tärkeää tietoa Mobility-Online -järjestelmään liittyen.

Yleistä

Kirjaudu Mobility-Online -järjestelmään. Järjestelmässä näkyy "Necessary steps", eli kohdat, jotka sinun pitää käydä läpi.
 

Mobility-Online


Oikeassa reunassa näet aina seuraavan linkin, jota klikkaamalla pääset etenemään.
 

Mobility-Online 2


Sivulla pääsee aina päivittämään tietoja klikkaamalla ”Forward to update”. ”Update” on tallennuspainike. Takaisin omaan yleisnäkymääsi pääset klikkaamalla ”Cancel”, joka tässä tapauksessa tarkoittaa ”Back”.

Ennen vaihtoonlähtöä

Täytä ensin kohdeyliopiston tiedot (pl. Erasmus-opiskelijat). ISEP-, BCI-, Nordlys-, Nordplus- ja north2north-vaihtoon lähtevät opiskelijat ilmoittavat tässä vaiheessa kohdeyliopiston tiedot ensimmäistä kertaa. Kahdenväliseen vaihtoon lähtevät vahvistavat tässä oman vaihtokohteensa, johon heidät on jo aiemmin valittu.

Jos lähdet Erasmus-vaihtoon, valitse OLS-kielitestiä varten opetuskielesi kohdeyliopistossa. Tämän jälkeen sinulle lähetetään OLS-kielitestikutsu.

Täytä tämän jälkeen apurahakysely apurahan maksua ja apurahasopimuksen luomista varten.

Kun olet täyttänyt apurahakyselyn, voit ladata järjestelmästä esitäytetyn opintosuunnitelmalomakkeen. Täytä alustava opintosuunnitelma ja lataa se takaisin järjestelmään myöhemmin. Opintosuunnitelmaa ei voi ladata takaisin järjestelmään ennen kuin apurahasi on käsitelty.

Saat sähköpostilla ilmoituksen, kun apurahasi on käsitelty ja apurahasopimuksesi on valmis. Tulosta apurahasopimus, lue sopimus huolellisesti ja allekirjoita se. Lataa allekirjoitettu sopimus takaisin Mobility-Online -järjestelmään. Tämän jälkeen apurahasi ensimmäinen erä voidaan laittaa maksuun.

Lataa allekirjoitettu opintosuunnitelma takaisin järjestelmään.

Vaihdon jälkeen

Kirjaudu Mobility-Online -järjestelmään aiemmin luomillasi tunnuksilla. "Necessary steps"-listassasi pyydetään vahvistamaan vaihtosi lopulliset päivämäärät ja täyttämään matkakertomuskysely (ks. tarkemmat ohjeet matkakertomukseen liittyen Vaihdon jälkeen -sivulta).

Erasmus-vaihdossa olleiden täytyy lisäksi ladata järjestelmään tarvittavat Erasmus-dokumentit (Letter of Confirmation ja tarvittaessa Learning Agreement). Katso lisätietoa Vaihdon jälkeen -sivulta.