Opintotuki

HUOM!  Vuoden 2018 alusta korkeakouluopiskelijoiden kaikki opintotukiasiat ratkaistaan Kelassa. Opintotukilain muutoksen ja Kelan päätöksen myötä yliopistolla ei enää ole opintotukilautakuntaa eikä opintotukitoimistoa.

Opintotukipalvelut 1.1.2018 alkaen Kelasta

• Voit soittaa Kelan palvelunumeroon 020 692 209 arkisin klo 8-17
  • Voit lähettää viestejä ja kysymyksiä Kelan asiointipalveluun www.kela.fi/asiointi Viesti-toiminnolla. Tämä korvaa aikasemmin käytössä olleen yliopiston opintotukitoimiston sähköpostipalvelun.
  • Voit sähköisesti hakea opintotukea, ilmoittaa muutoksistasi esimerksi asunnon muuttuessa, keskeyttää opintotuen, palauttaa tukia  Kelan asiointipalvelussa www.kela.fi/asiointi. Palvelusta näet myös mm. sosiaaturvaetuuksiesi kokonaisuuden, viimeisimmän opintotukipäätöksesi ja käyttämäsi opintotukikuukaudet.