Opiskelutilat

Luentosalit

Opetusohjelmassa on tilatiedoissa ensin kiinteistön tunnus (esim. Linna) ja sen jälkeen salin tarkempi numero.
Katso myös Kiinteistöjen sijainnit kampuksella!
Vahtimestareilta voi kysyä tarkempia luentosalien sijaintitietoja.

Työskentelytilat

Kirjasto on opiskelijoiden tila. Keskustakampuksella Linna-kirjasto palvelee Linna-rakennuksessa, Kalevantie 5 ja Kaupin kampuksella Arvo-kirjasto Arvo-rakennuksessa, Arvo Ylpön katu 34. Sanomalehtilukusali on Päätalolla, 0 krs.

Yliopistolla on lisäksi myös muita vapaasti opiskelijoiden käytössä olevia ryhmätyötiloja. Löydät niitä Keskustakampukselta PinniA -rakennuksen porttiosasta kolmannesta kerroksesta tietokoneluokka ML 30:n yhteydestä. Myös Kaupissa ARVO -rakennuksessa on ryhmätyötiloja.

Sähköisen tentin tilat

Muita tiloja opiskeluun

• Hiljaisen työskentelyn lukusaleja löytyy kirjastosta ja Päätalolta (A-osa, 2. krs)
  • Tietokoneluokat
  • Kielten oppimiskeskus
    • Monenlaista matalan kynnyksen tukea kielten opiskeluun.
  • Oasis
    • Oasis on kaikille yliopistolaisille avoin peli- ja työskentelytila PinniB:n toisessa kerroksessa. Tutustu myös Oasiksen vieressä sijaitsevaan "tunneliin"!
  • SimSpace
    • Pinni B2031
    • Avoin kaikille, paitsi jos on varattu muuhun käyttöön.
    • Aukioloajat: ma-pe 8.00-16.15
    • Katso Esittelyvideo!
  • Y-kampus
    • Y-kampus on Tampere3:n yhteiset yrittäjyys- ja innovaatiopalvelut. Keskustakampuksella Y-kampus löytyy Päätalolta DX -luentosalien ja Alakuppilan läheltä.
    • Y-kampus on kaikille avoin! Tiloja saa käyttää vapaasti aina silloin, kun tilassa ei ole ennakkoon tehtyä varausta. Tilat soveltuvat mainiosti esimerkiksi ryhmätyöskentelyyn tai itsenäiseen tekemiseen.
  • Ravintolat ja kahvilat
    • Yliopistolla on ravintoloita lähes jokaisessa kiinteistössä. Niiden pöydät ovat myös suosittuja ryhmätyöskentelyn tiloja.
  • Tamyn tilat opiskelijoille
    • Ylioppilaskunta tarjoaa monenlaisia tiloja opiskelijoiden käyttöön, myös varattavan ryhmätyötilan.

Yhteystiedot ja muita linkkejä

Yhteystiedot yliopistolla

• kampusalueen kartat,
  • kulkuyhteydet yliopistolle,
  • polkupyörien ja autojen pysäköinti.

Saavutettavuus

Langattomat verkot kampuksella